Όπως αποκάλυψε, άρχισε να δουλεύει από τα 13 του, όχι όμως ως μάγειρας αλλά ως… φανοποιός, επειδή δεν ήταν καλός μαθητής!
Η μαγειρική ήρθε στη ζωή του εντελώς τυχαία πριν 7 χρόνια και μάλιστα η αρχή έγινε με ένα… κέικ. Τότε ήταν 21 ετών. Εκείνο το διάστημα είχε αρχίσει να ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο.
«Διατροφές, λιπομετρήσεις, έπρεπε να ασχοληθείς με το φαγητό… Ξεκίνησα εντελώς τυχαία όταν δεν δούλευα, ξεκίνησα με ένα κέικ. Στα 21 μου, μου είχε αφήσει κάποια υλικά η μαμά μου, το έκανα κι έτσι μου μπήκε το μικρόβιο!», εξομολογήθηκε.
Στα 22 του μπήκε σε σχολή μαγειρικής και λίγα χρόνια αργότερα έγινε… MasterChef.
Παράλληλα, μίλησε για το χαμό τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε πριν τέσσερα χρόνια από τη ζωή.
«Ο πατέρας μου ήταν σύμφωνος με όλες τις επιλογές μου. Και όταν αποφάσισα να γίνω μάγειρας. Πάντα ήταν δίπλα μου, με στήριζε και πάντα ήθελε να δουλεύω» ανέφερε και πρόσθεσε: «Βγαίνεις πιο δυνατός μέσα από αυτό. Δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και να καταλάβεις τι αξίζει και τι δεν αξίζει στη ζωή».