Ο Πλεύρης απάντησε στον Νίκο Παππά για το «μπάτσος» και μας ταξίδεψε στο 1967

«Πρέπει οι αστυνομικοί να προστατεύονται από κάθε κομπλεξικό, από κάθε τύπο του αναρχικού χώρου», σημείωσε ο Θάνος Πλεύρης

Πλεύρης 1

Ο Θάνος Πλεύρης με αφορμή τη συζήτηση που έχει ξεσπάσει σχετικά με τον Νίκο Παππά και τις προβληματικές δηλώσεις του, πήρε φόρα και προχώρησε σε μια παρέμβαση με έντονο άρωμα Επταετίας, τότε που όχι μπάτσος δεν μπορούσες προφανώς να πεις αλλά ούτε και να κοιτάξεις στα μάτια τους χωροφύλακες.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» του ΣΚΑΪ γνωστοποίησε την πρωτοβουλία του ώστε ο όρος «μπάτσος» να κινεί απευθείας αυτόφωρο ποινικό αδίκημα. Ταυτόχρονα έκανε αναφορά και στο μπασκετικό παρελθόν του Νίκου Παππά, για κάποιον περίεργο λόγο.

«Η χρησιμοποίηση του όρου “μπάτσου” έχει ξεφύγει και με το άνοιγμα της Βουλής θα αναλάβω μία πρωτοβουλία με άλλους βουλευτές της ΝΔ και με τα άλλα κόμματα αν το επιθυμούν, ώστε πλέον ο όρος “μπάτσος” απευθείας να κινεί αυτόφωρο ποινικό αδίκημα, να μη χρειάζεται κανένας να κάνει μηνυτήρια αναφορά. Πρέπει οι αστυνομικοί να προστατεύονται από κάθε κομπλεξικό, από κάθε τύπο του αναρχικού χώρου και από όποιου θέλει να βγάλει τα όποια συμπλέγματα έχει σε βάρος των αστυνομικών», τόνισε ο Θάνος Πλεύρης και μεταξύ άλλων αναφερομένος στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε:

«Έχουμε συνεχή ατοπήματα τα οποία δείχνουν και τον χαρακτήρα του ανθρώπου, τον οποίο λίγο πολύ όσοι παρακολουθούσαν μπάσκετ ξέρουν ότι αυτόν τον χαρακτήρα είχε και ο καλαθοσφαιριστής, αλλά φθάνει σε ένα σημείο προκλητικότητας.

Γιώργος Κύρτσος: Πήρε θέση για την κόντρα της ΝΔ με τον Νίκο Παππά – «Τα έχουν μπερδέψει ορισμένοι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ»

Ενας άνθρωπος που έρχεται και λέει “ψόφο σε ό,τι αγαπάς”, τι εννοεί; Στη γυναίκα του; Τα παιδιά του; Στους γονείς του; Οταν εύχεσαι “ψόφο σε ό,τι αγαπάς” ή χρησιμοποιείς κατά κόρον τον προσβλητικό για τους αστυνομικούς όρο “μπάτσο”… Του εύχομαι να τελειώσει τη Νομική σχολή στην οποία είναι τα τελευταία 17 χρόνια, παίρνοντας τα μόρια που δικαιούνταν ως αθλητής, αλλά δεν μπορεί να προσβάλλει συνεχώς τους αστυνομικούς».

Ειδήσεις σήμερα:

Πορτοσάλτε και Αναστασοπούλου ετοιμάζουν εκπομπή στον ΣΚΑΙ και το τρέιλερ προκαλεί… γέλια (video)

Πέθανε ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 18χρονο σε νυχτερινό κλαμπ στον Έβρο

Νέο έκτακτο δελτίου καιρού: Σε ποιες περιοχές θα «ρίξει» χαλάζι και κεραυνούς

Κυβερνητικό στέλεχος κλείστηκε σε ξενοδοχείο με πισίνα την ώρα που καιγόταν η Αττική – Δεν ήθελε να τον δει ο κόσμος έξω

Influencer που έχει ταξιδέψει σε 190 χώρες αποκάλυψε ποια είναι η πιο υπερεκτιμημένη

Συναγερμός στην Ιαπωνία: Ακυρώθηκαν πτήσεις επειδή εξαφανίστηκε ένα ψαλίδι από το αεροδρόμιο (video)

Καταγραφή 20

Συναγερμός στην Ιαπωνία: Ακυρώθηκαν πτήσεις επειδή εξαφανίστηκε ένα ψαλίδι από το αεροδρόμιο (video)

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας αεροδρομίου στην Ιαπωνία αποφάσισαν ότι η ακύρωση πτήσεων ήταν μονόδρομος μετά την…