Newsroom

Newsroom

Ο Σαμαράς κάνει όνειρα: "Τη Δευτέρα θα είμαστε κυβέρνηση"

Στην τελευταία του προεκλογική ομιλία, και σε μια προσπάθεια να μειώσει την διαφορά που δείχνουν όλα τα γκάλοπ από τον…

samaras omilia 3

Στην τελευταία του προεκλογική ομιλία, και σε μια προσπάθεια να μειώσει την διαφορά που δείχνουν όλα τα γκάλοπ από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο απερχόμενος πρωθυπουργός έστειλε προσκλητήριο ενότητας στους πολίτες, μιλώντας στο γυμναστήριο του Τάε Κβον Ντο. Παράλληλα, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «υπονομεύει την χώρα και το μέλλον της» και πρόσθεσε ότι “«η Δευτέρα θα είμαστε κυβέρνηση».

Ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αλλάξει την Ευρώπη αλλά θα την μετατρέψει εναντίον της Ελλάδας και «αυτό δεν μπορούμε να το ανεχτούμε». Για μια ακόμη φορά απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας για να εξασφαλιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας. Παριστάνοντας τον «δάσκαλο» σχολείου, είπε: «Εγώ θα συμμετέχω στην ΕΕ και θα συνδιαμορφώνω ενώ ο κ., Τσίπρας θα απέχει και θα συμμορφώνεται».

Θέλοντας να δικαιολογήσει την πτωτική πορεία της οικονομίας στη χώρα μας, και την κατάσταση γενικότερα, ο Σαμαράς έκανε μια μίνι ανασκόπηση των χρόνων που διετέλεσε πρωθυπουργός, λέγοντας: «Πριν από δυόμισι χρόνια ανέλαβα πρωθυπουργός σε μία χώρα σε βαριά καταιγίδα. Ότι έκανα το έκανα μαζί με τους συνεργάτες μου για έναν λόγο για να έχει ελπίδα η ελληνική νεολαία».  Πρόσθεσε ότι το κόμμα του δούλεψε μερόνυχτα για να κρατήσει την πατρίδα όρθια. 

Έκανε αναφορά στο «έργο» του, λέγοντας: «Εξαλείψαμε τα ελλείμματα, η ανάπτυξη άρχισε, έρχονται επενδύσεις, η οικονομία παίρνει μπροστά, το εισόδημα αυξήθηκε το τελευταίο τρίμηνο. Η χώρα σταθεροποιείται, αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία μας και τώρα τα τίναξαν όλα στον αέρα και έσυραν την χώρα σε εκλογές».

Η τρομολαγνεία του απερχόμενου πρωθυπουργού δεν σταμάτησε εκεί, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί να τινάξει τη χώρα στον αέρα, και ανέφερε ως παράδειγμα τι συνέβη στη Κύπρο που «υποχρεώθηκαν σε περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων, και δεν μπορούσαν να σηκώσουν χρήματα». Ο Σαμαράς πρόσθεσε: «Αυτό μπορεί να συμβεί τώρα στην Ελλάδα αλλά δεν θα αφήσουμε εμείς να συμβεί». 

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός συνέχισε την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «δεν έχουν ιδέα τί θα διαπραγματευθούν με ποιόν και πως» και ότι «αν η χώρα ζητήσει κι άλλα δανεικά θα του βάλουν κι άλλους όρους. Δεν θα αλλάξει ο ΣΥΡΙΖΑ την Ευρώπη αλλά θα μεταστρέψει όλη την Ευρώπη εναντίον της Ελλάδας». 

Ο πρωθυπουργός του «ναι», έκανε αναφορά στα… «όχι» που είπε η κυβέρνησή του στη τρόικα. «Αυτά τα χρόνια είπαμε πολλές φορές όχι στην τρόικα, δεν ήθελαν την μείωση στο πετρέλαιο θέρμανσης αλλά το κάναμε, δεν ήθελαν τις 100 δόσεις, δεν ήθελαν την ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια, αλλά τα κάναμε» υπογράμμισε ο Σαμαράς.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, κάλεσε τους πολίτες την Κυριακή να προσέλθουν στις κάλπες. 

 

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

αστυνομια

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.), σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά «Με μεγάλη απογοήτευση ακούσαμε…