«Ο Σαμαράς ξεκίνησε το Μετρό…»: Μάθημα ιστορίας από τον Άδωνι και μήνυμα σε Μητσοτάκη

Η προσπάθεια του Κυριάκου να φέρει κοντά τον πρώην πρωθυπουργό και η ατζέντα Άδωνι

4842494

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έκοψε την κορδέλα» στα εγκαίνια των τριών νέων σταθμών της Γραμμής 3 του Μετρό, στον Πειραιά, αλλά όπως φρόντισε να υπενθυμίσει στο εσωτερικό του κόμματος ο Άδωνις Γεωργιάδης… «Η Κυβέρνηση του @samaras_antonis ξεκίνησε την επέκταση της γραμμής 3 του Μετρό προς Πειραιά».

Με ένα μίνι μάθημα ιστορίας ο υπουργός Ανάπτυξης επανέφερε στο προσκήνιο τη «διαδρομή» του Μετρό στον Πειραιά, τονίζοντας στο εσωτερικό της ΝΔ πως εν αρχή ην ο Αντώνης Σαμαράς.

Καθόλου τυχαία στο θρεντ που έκανε στον λογαριασμό του στο twitter  ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τη νέα γραμμή του Μετρό, ξεκινά από τη συμβολή του πρώην πρωθυπουργού στο έργο και καταλήγει στη συνεισφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και το όνομα του Αντώνη Σαμαρά «ταγκαρισμένο», για να λάβει κι αυτός το μήνυμα.

Πώς βρέθηκε ο Σαμαράς στον Πειραιά

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει πίσω από την εμφάνιση πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στα εγκαίνια του μετρό στον Πειραιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμούσε διακαώς να παρευρεθεί ο Αντώνης Σαμαράς για να καταγράψει μια ηχηρή επικοινωνιακή νίκη στο εσωτερικό της ΝΔ.

“Χαίρομαι που είσαι σήμερα εδώ Αντώνη”, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρώην Πρωθυπουργό, αποκαλύπτει το φιλοκυβερνητικό thetoc.gr  και προσθέτει:

Η πρόσκληση έγινε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό στον Αντώνη Σαμαρά με ένα τηλεφώνημα, με τον Αντώνη Σαμαρά να την αποδέχεται. “Ναι, θα έρθω” φέρεται να είπε ο πρώην Πρωθυπουργός, αφήνοντας πίσω την ηχηρή απουσία του από την συνεδρίαση της Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας την περασμένη εβδομάδα, ανήμερα των 48ων γενεθλίων από την ίδρυση του κόμματος.

Έξαλλος τουρίστας «κράζει» την Ακρόπολη και την αποκαλεί «θεοποιημένη οικοδομή» (video)

Έξαλλος τουρίστας «κράζει» την Ακρόπολη και την αποκαλεί «θεοποιημένη οικοδομή» (video)

Ο Βρετανός τουρίστας περιφερόταν στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης και του έφταιγαν τα πάντα

Πάσχος Μανδραβέλης: Χώρεσε σε μια ανάρτηση όλη την κατάντια της κυβέρνησης και της ΝΔ

Πάσχος Μανδραβέλης: Χώρεσε σε μια ανάρτηση όλη την κατάντια της κυβέρνησης και της ΝΔ

Τρεις προτάσεις χρειάστηκε ο Πάσχος Μανδραβέλης για να περιγράψει την κατρακύλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη