O «σερίφης» της Κατεχάκη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, φτιάχνει το ελληνικό FBI για να χτυπήσει την Greek Mafia στέλνοντας ένστολους να περιπολούν τις παραλίες

Οι Αστυνομικοί με βερμούδες θα χτυπήσουν το οργανωμένο έγκλημα...

mat paralia 1

Ο «σερίφης» της Κατεχάκη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης σε ενα ακόμα επικοινωνιακό σόου για να καλύψει  τις τεράστιες ευθύνες του ως προς την λειτουργεία της ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στη σύσταση του «ελληνικού FBI».

Μάλιστα ο ίδιος μιλώντας στο Mega  προκειμένου «να εξασφαλιστεί η αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος, ανακοίνωσε ότι  «έμπειροι αστυνομικοί στα πρότυπα του FBI θα ”ξεδοντιάσουν” τις συμμορίες της νύχτας», την ώρα που ακόμα δεν έχουν βρεθεί οι ηθικοί αυτουργοί του Γ. Καραιβάζ, το οργανωμένο έγκλημα συνεχίζει την δράση του, η γυναικοκτονία στους Αγ.

Αναργύρους μπροστά στο Α.Τ είναι ακόμη νωπή, ενώ το φιάσκο με την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή κουκουλώθηκε με ένα πόρισμα φιάσκο σχετικά με τις πειθαρχικές ευθύνες αξιωματικών της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και στην προηγούμενη -τέταρτη κατά σειρά- θητεία του στη λεωφόρο Κατεχάκη είχε παραδώσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου φάκελο με δικογραφίες και ονόματα μελών της επονομαζόμενης Greek Mafia και του οργανωμένου εγκλήματος επιδιώκοντας τη διεξαγωγή εισαγγελικής έρευνας, η οποία όμως δεν απέφερε καρπούς. Πλέον το οργανωμένο έγκλημα έχει αυξηθεί υπέρμετρα με την δράση της Greek Mafia, που άνοιξε το 2017 να συνεχίζεται έως σήμερα.

Αστυνομικοί με βερμούδες

Μέσα στις βαρύγδουπες ανακοινώσεις ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ανέφερε ότι θα τελειώσουν όλες οι φοιτητικές καταλήψεις, ενώ το καλύτερο το άφησε για μετά, καθώς προανήγγειλε ότι «ένστολοι αστυνομικοί με δίκυκλα θα περιπολούν τις παραλίες».

Αφορμή για την εξαγγελία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στάθηκε ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα σε παραλία του Αλίμου την ώρα που ήταν σε ζωντανή μετάδοση ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Γιώργος Τσελίκας.

Ένας κλέφτης στο πίσω σκηνικό άρπαξε από τον λαιμό ανυποψίαστης ηλικιωμένης μια αλυσίδα.

Φυσικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν έκανε την εξαγγελία για το πτώμα που βρέθηκε στον Σχοινιά να επιπλέει με βαρίδι δεμένο στο πόδι, καθώς πιθανόν παραπέμπει σε άλλο υπουργείο (σ.σ στο ΓΕΣ) και όχι στο Λιμενικό καθώς πρόκειται για βατραχάνθρωπους.

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κολώνα (photos)

Συν -ή πλην- Κασσελάκη και χείρα κίνει

Η οσμή σκανδάλου στην Toyota την ανάγκασε να βάλει «φρένο» στις πωλήσεις των Corolla και Yaris Cross

Καιρός: Διήμερο με καύσωνα και αφρικανική σκόνη – Οι περιοχές που θα βράσουν με 40αρια (video)

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι