Ο Στέφανος Κασσελάκης «κάρφωσε» τον Πολάκη για ομοφοβική επίθεση: «Το δικό σου lifestyle είναι της ανδρικής σχολής; Ενοχλεί ο gay;»

Συνεχίζεται ο «εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ με τους «87» να καταθέτουν πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Παύλο Πολάκη να θέτει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον Χανιώτη Βουλευτή

κασσελάκης κε

Επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας λόγο για oμοφοβική επίθεση απο τον βουλευτή Χανίων και  «lifestyle της ανδρικής σχολής», αναφερόμενος στις αναρτήσεις του .

Ενώ συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή και οι «87» κατέθεσαν πρόταση μομφής, με τον Παύλο Πολάκη να δηλώνει πως θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ανάρτηση στο Twitter βίντεο με το απόσπασμα της ομιλίας του που αφορά τον βουλευτή Χανίων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης «κάρφωσε» τον Παύλο Πολάκη με αφορμή «μια ανάρτηση που μιλούσε για lifestyle μασκαριλίκια» υποστηρίζοντας πως ο βουλευτής δημοσιεύει στα social media «φωτογραφίες με την οικογένειά σου, τα ψαρέματά σου, τη στολή σου συνεχώς. Και καλά κάνεις, είναι επιλογή σου».

«Πού αρχίζει όμως και πού τελειώνει το lifestyle; Μήπως τάχα αυτό δεν είναι lifestyle επειδή είναι “της αντρικής σχολής;”» διερωτήθηκε.

Μάλιστα, με αφορμή την μη ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών από τον Παύλο Πολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε από το βήμα της ΚΕ: «Εγώ, φίλε Παύλο, είμαι ο ίδιος και δεν ντρέπομαι να κυκλοφορήσω και κάτω από τα 300 μέτρα υψόμετρο και πάνω από αυτά.
Δεν επιλέγω κατά περίπτωση. Γιατί δεν είναι “προσωπική επιλογή” όπως έγραψες».

«Ας καταλήξουν λοιπόν τι είναι αυτό που τους ενοχλεί;  Είναι το δήθεν lifestyle; Ή είναι ο νέος, ο ξένος, το αμερικανάκι, ο gay, αυτός που δε μας μοιάζει, αυτός που δεν έχει περγαμηνές αριστεροσύνης, αυτός που εργάστηκε στην Goldman Sachs;» σχολίασε δηκτικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Επειδή ο Παύλος έκανε μία ανάρτηση που μιλούσε για lifestyle μασκαριλίκια, οφείλω να πω δυο λόγια.

Αγαπητέ Παύλο, ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με την οικογένειά σου, τα ψαρέματά σου, τη στολή σου συνεχώς. Και καλά κάνεις, είναι επιλογή σου.

Πού αρχίζει όμως και πού τελειώνει το lifestyle;

Μήπως τάχα αυτό δεν είναι lifestyle επειδή είναι «της αντρικής σχολής»;

Εγώ, φίλε Παύλο, είμαι ο ίδιος και δεν ντρέπομαι να κυκλοφορήσω και κάτω από τα 300 μέτρα υψόμετρο και πάνω από αυτά.

Δεν επιλέγω κατά περίπτωση. Γιατί δεν είναι «προσωπική επιλογή» όπως έγραψες.

Είναι η ζωή μου.

Και αριστερά σημαίνει να γιορτάζεις τη μοναδικότητα του καθενός και με αυτόν τον τρόπο να φέρνεις ισότητα στην κοινωνία.

Ας καταλήξουν λοιπόν τι είναι αυτό που τους ενοχλεί;  Είναι το δήθεν lifestyle; Ή είναι ο νέος, ο ξένος, το αμερικανάκι, ο gay, αυτός που δε μας μοιάζει, αυτός που δεν έχει περγαμηνές αριστεροσύνης, αυτός που εργάστηκε στην Goldman Sachs;

 

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πρόταση μομφής κατά του Κασσελάκη από την κίνηση των 87

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Υποψηφιότητα για την ηγεσία από τον Παύλο Πολάκη

Κρήτη: Στη Δικαιοσύνη οι κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού

Χανιά: «Θα είμαι ο Θεός σου, θα με προσκυνάς», έλεγε ο ιερέας που βίαζε την πρεσβυτέρα για πάνω από 50 χρόνια- «Θα είμαι ο Θεός σου, θα με προσκυνάς»

iereas

Χανιά: «Θα είμαι ο Θεός σου, θα με προσκυνάς», έλεγε ο ιερέας που βίαζε την πρεσβυτέρα για πάνω από 50 χρόνια- «Θα είμαι ο Θεός σου, θα με προσκυνάς»

Nέες αποκαλύψεις για τη δράση του κακοποιητή 74χρονου ιερέα στα Χανιά