Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκαλύψεις του HOT DOC: Φέουδα τροϊκανών τα υπουργεία, προσβάλλεται η δημοκρατία

[…]

syriza 74 0 0

Οι αποκαλύψεις του HOT DOC για τα e-mails που έχουν ανταλλαγεί μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου, υπουργικών γραφείων και της τρόικας προκάλεσαν και την ηχηρή παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ. Με ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου παίρνει θέση για τα συγκλονιστικά στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα το περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη.

Δείτε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Το δημοσίευμα του περιοδικού hot doc σύμφωνα με το οποίο τα ελληνικά υπουργεία επί Σαμαρά μετατράπηκαν σε φέουδα τροικανών αξιωματούχων προκαλεί το κοινό αίσθημα και προσβάλλει τη δημοκρατία. Οι βουλευτές- ακόμα και οι υπουργοί – είναι γλάστρες και εξωθεσμικοί συνεργάτες του πρωθυπουργού συνομιλούν με την τρόικα, παρακάμπτοντας τις θεσμικές διαδικασίες, για να διεκπεραιώσουν καλύτερα τις εντολές της τρόικας. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη, μάλιστα,  συζητιέται ευρέως στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ η ύπαρξή της σχεδόν αγνοείται από τα αντίστοιχα ελληνικά μέσα.

Αυτός είναι ο κ. Σαμαράς. Αυτή είναι η κυβέρνησή του που έχει το θράσος να ζητά  την ψήφο του ελληνικού λαού.

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

Αντιδράσεις των αστυνομικών για τις εξαγγελίες και διευκρινίσεις της κυβέρνησης!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.), σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά «Με μεγάλη απογοήτευση ακούσαμε…