Ο Τσιτσιπάς κινείται νομικά ενάντια στον φυσικοθεραπευτή του για τις δηλώσεις του!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του πρώην φυσικοθεραπευτή του, μετά τα όσα ειπώθηκαν για τη σχέση του με τον προπονητή και πατέρα του, Απόστολο.

FampMoCXwAIHeHb

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον περασμένο μήνα αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία με τον πατέρα του, Απόστολο, ο οποίος αποτέλεσε προπονητής του.

Ο πρώην φυσικοθεραπευτής του Έλληνα τενίστα, Ζερόμ Μπιάνκι έκανε μερικές δηλώσεις για τη σχέση του Τσιτσιπά με τον πατέρα του, κάτι που όπως φαίνεται ενόχλησε τον 26χρονο.

Όπως αποκάλυψε ο Μπιάνκι, ο πατέρας του δεν άφηνε χώρο ούτε για οξυγόνο! Μιλούσε διαρκώς, επενέβαινε σε όλα, μέχρι που είχε αγανακτήσει τους άλλους αθλητές που πλέον δεν ήθελαν να προπονούνται με τον Στέφανο, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζερόμ Μπιάνκι

Μετά από τις δηλώσεις αυτές, ο Στέφανος Τσιτσιπάς , αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του Μπιάνκι, αφού πρώτα αρνήθηκε όλα όσα ειπώθηκαν.

«Αναφορικά με τη δημοσίευση του άρθρου της Equipe με τις δηλώσεις του πρώην φυσικοθεραπευτή του Στέφανου Τσιτσιπά, Ζερόμ Μπιάνκι, με τον οποίο η συνεργασία σταμάτησε το 2022, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η οικογένεια Τσιτσιπά, έχει προσλάβει τους δικηγόρους, Παπαθανασίου – Κονφίνο για να πάρει τις απαραίτητες νομικές πράξεις. Έτσι ώστε να αποκαταστήσει το πρεστίζ και την ακεραιότητα της οικογένειας, από τις δηλώσεις του φυσικοθεραπευτή», αναφέρεται σε δήλωση στο Tennis24.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Η πιο κρίσιμη μέρα …μέχρι την επόμενη – Το σημάδι που δείχνει ότι είναι πολύ πιθανό να περάσει η μομφή κατά Κασσελάκη

Λιβαδειά: Τρένο έσυρε γυναίκα που είχε πιαστεί στις πόρτες – Δύο συλλήψεις (video)

Ακρίτα κατά Πολάκη για την τεκνοθεσία: «Ούτε καλημέρα»

Το κρίσιμο ερώτημα που θέτει η Μαρία Καρυστιανού στον Μητσοτάκη: «Γιατί κάηκε το παιδί μου»;

 

Προκλητικός Γεωργιάδης για υγειονομικούς που διαμαρτύρονταν: «Γκρινιάζανε – Δεν μπαίνουν στην εκκλησία» (video)

Προκλητικός Γεωργιάδης για υγειονομικούς που διαμαρτύρονταν: «Γκρινιάζανε – Δεν μπαίνουν στην εκκλησία» (video)

Το μόνο βέβαιο είναι, όμως, ότι η υγεία δεν κερδίζεται με προσευχές.

Μάνος Κατράκης: 40 χρόνια χωρίς τον κορυφαίο ηθοποιό, τον αγωνιστή, τη φωνή της ρωμιοσύνης

Μάνος Κατράκης: 40 χρόνια χωρίς τον κορυφαίο ηθοποιό, τον αγωνιστή, τη φωνή της ρωμιοσύνης

Πέρασαν κιόλας σαράντα χρόνια από τον θάνατό του (2 Σεπτεμβρίου 1984) και δυστυχώς, υπάρχουν άνθρωποι,…