Οδυσσέας Σταμούλης: Η Σκορδά τον έφερε σε δύσκολη θέση με τον θάνατο του γιου του – Της απάντησε με Τέμπη

«Για τον πιτσιρικάκο μου δεν θέλω να μιλάω», σημείωσε ο ηθοποιός σε μια εξαιρετικά άκομψη τηλεοπτική στιγμή

stamoulis

Καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno βρέθηκε σήμερα ο Οδυσσέας Σταμούλης και με πρωτοβουλία τις Φαίης Σκορδά – που η αλήθεια είναι πως δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ατοπήματα – παρακολουθήσαμε μία από τις πιο άβολες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια έκανε αναφορά στον εκλιπόντα 11χρονο γιο του, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον ηθοποιό. «Είμαι όσο καλά μπορώ, με την έννοια ότι προσπαθεί κανείς να δει την κάθε μέρα σαν καινούργια αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Τώρα τι να πει κανείς; Ασ’ τα… τώρα λέμε για τις κωμωδίες. Ίσως έχει ο άνθρωπος μία δυνατότητα να ζει όσο είναι να ζει, δεν ξέρω», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης και φανερά ζορισμένος πρόσθεσε:

«Κατ’ αρχάς, εγώ για τον πιτσιρικάκο μου δεν θέλω να μιλάω. Μου φαίνεται λίγο άδικο για άλλα παιδιά, των οποίων οι γονείς δεν έτυχε να είναι αναγνωρίσιμοι. Ο πόνος της απώλειας είναι για όλους τους γονείς το ίδιο, όσο γνωστοί κι αν είναι. Το να σου λείπει το παιδί είναι το ίδιο όποιος και να ‘σαι, γι’ αυτό και αποφάσισα να μην τον θυμάμαι δημόσια».

Η ηθοποιός ωστόσο επέλεξε να κλείσει το άχαρο σκηνικό με ένα μήνυμα ελπίδας και αγώνα κάνοντας μια ιδιαίτερη αναφορά στα Τέμπη και στον πόνο των γονιών που θρηνούν τα θύματα της τραγωδίας.

«Εγώ είμαι μια μεμονωμένη περίπτωση αλλά θα ήθελα να κάνω μία δημόσια παράκληση στους γονείς των παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη… να μείνουν ενωμένοι και να το κυνηγήσουν μέχρι τέλους. Να σκεφτούν πόση δύναμη παίρνουμε εμείς από όλους αυτούς, όταν τους βλέπουμε να αγωνίζονται. Είναι σαν να είμαστε κι εμείς εκεί. Αυτό ήθελα να πω σχετικά με χαμούς παιδιών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Για 38.000 θεατές η άδεια για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο… για 60.000 στη Βίσση – Η αποκάλυψη Ασλανίδη

Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε το σπίτι αξίας 1,2 εκατ. ευρώ: Γιατί τον μαρτύρησε το γνωστό φιλοκυβερνητικό site

Τέμπη: Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ζητά να μεταδοθεί ζωντανά σε όλη τη χώρα η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Μετεωρολόγος σε απόγνωση για τυφώνα Milton – Ξεσπά σε κλάματα on air και λέει «Συγγνώμη, αυτό είναι απλά φρικτό» (Video)

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Τυφώνας Μίλτον: «Γράψτε το όνομά σας στο χέρι σας για να σας αναγνωρίσουμε μετά» – Δείτε live πώς θα κινηθεί

🔴LIVE Hurricane Milton Live Tracker CAT 5 CONFIRMED 3 47 33 screenshot

Τυφώνας Μίλτον: «Γράψτε το όνομά σας στο χέρι σας για να σας αναγνωρίσουμε μετά» – Δείτε live πώς θα κινηθεί

Συγκλονίζει η συμβουλή που δίνουν οι αρχές σε όσους μείνουν στα παράλια της Φλόριντα και…

Lady Gaga: Φανερά απογοητευμένη μετά την αποτυχία της ταινίας «Joker – Folie à Deux» – «Έβαλε τα δυνατά της για την ταινία» (Video)

AP24275073176228

Lady Gaga: Φανερά απογοητευμένη μετά την αποτυχία της ταινίας «Joker – Folie à Deux» – «Έβαλε τα δυνατά της για την ταινία» (Video)

Η ομάδα της εξετάζει διακριτικά τα επόμενα πρότζεκτ που μπορούν να πραγματοποιήσουν, καθώς θέλουν να προχωρήσουν…