Newsroom

Newsroom

Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα Συμπιλίδη με τη ΝΔ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εκ νέου υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Συμπιλίδη με το ψηφοδέλτιο της…

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εκ νέου υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Συμπιλίδη με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Κιλκίς. Ο Γιώργος Συμπιλίδης ήταν ο βουλευτής ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε το 1993, άφησε τη ΝΔ με 150 βουλευτές χάνοντας τη δεδηλωμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία και την οδήγησε στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτσάκη.
Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας αναφέρει ότι σηματοδοτείται η μετάλλαξη της ΝΔ υπό την ηγεσία του κ. Σαμαρά. Σε δηλώσεις της η Ντόρα Μπακογιάννη είπε: «Μωραίνει ο Κύριος. Ο κ. Συμπιλίδης έριξε μία κυβέρνηση που είχε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και έβλαψε τη χώρα γιατί σταμάτησε μία πορεία διαρθρωτικών αλλαγών που εάν είχαν προχωρήσει σήμερα δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο».
«Προσβολή για Ελλάδα, και όχι μόνο κατά των φίλων της ΝΔ», χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Συμπιλίδη σε δηλώσεις του και ο επικεφαλής της Δράσης Στέφανος Μάνος.
Στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας αναφέρουν ότι όλοι κρίνονται από τους πολίτες και ο κ. Συμπιλίδης είναι αγαπητός και δημοφιλής στην κοινωνία του Κιλκίς, «η οποία δεν πορεύεται με όρους ΄93 όπως απέδειξε το καλό ποσοστό που πήρε ο ίδιος στις τελευταίες τοπικές εκλογές».

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Κυκλωμα εκβιαστων

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…