Οι αποκαλύψεις του Hot Doc για την ΥΠΑ στο επίκεντρο της συνάντησης Χρυσοχοΐδη με τεχνικούς της Ολυμπιακής

[…]

xrisoxoidis

Εκπροσώπους της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΕΠΤΑΟΑ) θα συναντήσει το απόγευμα της Δευτέρας στο γραφείο του ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Η συνάντηση είναι απόρροια των συνεχών αποκαλύψεων του Hot Doc και του koutipandoras.gr για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία υπολειτουργεί, δεν διαθέτει επιθεωρητές αεροσκαφών για να ελέγχουν τα αεροπλάνα που προσγειώνονται στη χώρας μας και αυτό σε τουριστική περίοδο.

Φαίνεται πως ο υπουργός Μεταφορών, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις του Hot Doc πριν από περίπου έναν μήνα και αφού μεσολάβησαν πέντε ερωτήσεις βουλευτών, οι οποίες ακόμη δεν έχουν απαντηθεί αλλά και η αποστολή των στοιχείων στην Είσαγγελία του Αρείου Πάγου από τη Ραχήλ Μακρή, αποφάσισε, με καθυστέρηση ομολογουμένως να συνομιλήσει προκειμένου να βρεθεί το συντομότερο λύση, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή η ΥΠΑ παραπαίει.

Την προσεχή Τετάρτη ο κ. Χρυσοχοΐδης θα συναντηθεί και με τον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκο, ο οποίος έχει θέσει το ζήτημα της ΥΠΑ στην Ολομέλεια της Βουλής και έχει σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr λάβει τη δέσμευση του υπουργού Μεταφορών, ότι το πρόβλημα θα λυθεί.