Οι εξηγήσεις της Κροατικής ομοσπονδίας για το ξύλο στην παραλιακή με πρωταγωνιστές τους Σάριτς – Ζούμπατς

«Οι παίκτες μας δέχθηκαν επίθεση και αμύνθηκαν», αναφέρουν οι Κροάτες για το θερμό επεισόδιο που έγινε σε μαγαζί της παραλιακής με τους παίκτες

σουμπατς σαριτς

Οι Ντάριο Σάριτς και Ίβιτσα Ζούμπατς πρωταγωνίστησαν σε καυγά σε νυχτερινό club της παραλιακής τα ξημερώματα της Δευτέρας 8/7 μετά την ήττα της Κροατίας από την Ελλάδα στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ.   Οι  δύο Κροάτες ΝΒΑers ψηλοί πήγαν για ποτό σε νυχτερινό μαγαζί , όπου -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- ήρθαν στα χέρια με θαμώνες και χρειάστηκε η επέμβαση από την ασφάλεια του κλαμπ για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Η Ομοσπονδία της Κροατίας πήρε θέση για το επεισόδιο των δυο παικτών λέγοντας πως δέχθηκαν επίθεση λεκτική σωματική και στην συνέχεια αμύνθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Απαντώντας σε πολυάριθμα ερωτήματα των μέσων ενημέρωσης σχετικά με φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα η Κροατική Ένωση Καλαθοσφαίρισης απαντά ως εξής:

Μετά τον τελικό αγώνα του Ολυμπιακού προκριματικού τουρνουά στην Ελλάδα και ένα κοινό δείπνο, ο προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες για την συνεισφορά τους και στην συνέχεια τους άφησε ελεύθερους, θεωρώντας ότι δεν υπήρχε κοινή επιστροφή στο Ζάγκρεμπ, αλλά σε διάφορους προορισμούς σύμφωνα με το ανάγκες των παικτών.

Μετά από αρκετές εβδομάδες δύσκολων προετοιμασιών και αγώνων, οι παίκτες αποφάσισαν να κάνουν μια αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση πριν επιστρέψουν στα σπίτια ή τους συλλόγους τους. Ενώ βρισκόμασταν σε ένα από τα κλαμπ της Αθήνας, κάποιοι παίκτες μας δέχθηκαν επίθεση πρώτα φραστική και μετά σωματική, κάτι που φυσικά τους έκανε να αμυνθούν. Ήταν ένα βραχύβιο περιστατικό που διεκόπη από την παρέμβαση των ψυχραιμότερων».

Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο ξύλο μεταξύ επιβατών σε πτήση: «Δώσε μου την γ… τσάντα μου», Θα σου κόψω το σαγόνι» (video)

Αντώνης Ρέμος: Τι αποκαλύπτει το πόρισμα σχετικά με τη φοροδιαφυγή εκατομμυρίων

Η «συγγνώμη» του Νταλάρα για την… αγνώριστη φωνή του στο Ηρώδειο

Η λίστα με τις κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες της Αττικής

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Ο πρώην υπουργός είχε απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του…