Ουάσιγκτον: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χαρδούβελη-Λαγκάρντ, η οποία διήρκησε 40 λεπτά

Στη συνάντηση της κυρίας Λαγκάρντ με τον Γκίκα Χαρδούβελη, που διήρκησε περίπου 40 λεπτά, συμμετείχαν ο διοικητής της Τράπεζας της…

Στη συνάντηση της κυρίας Λαγκάρντ με τον Γκίκα Χαρδούβελη, που διήρκησε περίπου 40 λεπτά, συμμετείχαν ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Σταύρος Παπασταύρου και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Θάνος Κατσάμπας. Από πλευράς του ΔΝΤ το «παρών» έδωσαν ο υπεύθυνος του ευρωπαϊκού τμήματος του Ταμείου, Πολ Τόμσεν και ο εκπρόσωπος Τύπου, Τζέρι Ράις.

Μετά τη συνάντηση ο Γκίκας Χαρδούβελης σε δηλώσεις του χαρακτήρισε ως «ενδιαφέρουσα» τη συζήτηση με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ. Ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι αντικείμενο της συζήτησης ήταν το μέλλον του ελληνικού προγράμματος, σημειώνοντας ότι η συζήτηση για αυτό αναμένεται να είναι μακρά. Σύμφωνα με τον Γκίκα Χαρδούβελη η Κριστίν Λαγκάρντ επανέλαβε ότι το ΔΝΤ ανεξάρτητα από την απόφαση της χώρας μας θα είναι αρωγός της.

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Troxaio messinia

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα…