Ολυμπιακοί Αγώνες: «Αντίο Παρίσι», με 7η θέση για την Εθνική πόλο των γυναικών

H εθνική ομάδα πόλο των γυναικών ολοκλήρωσε την παρουσία της στο ολυμπιακό τουρνουά του Παρισιού καταλαμβάνοντας την 7η θέση, έπειτα από 16 χρόνια απουσίας από τη διοργάνωση.

εθνικη πολο γυναικων

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 19-10 του Καναδά και σφράγισε την 7η θέση στη διοργάνωση. Οι διεθνείς μας προηγήθηκαν με 5-1 και 7-3, με τις Καναδέζες να μειώνουν σε 7-5 στο ημίχρονο. Η υπεροχή της Ελλάδας ήταν ξεκάθαρη και στο δεύτερο ημίχρονο, αυξάνοντας τη διαφορά στα 9 γκολ.

Θυμίζουμε ότι τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου ξεκίνησαν το ταξίδι στο Παρίσι γνωρίζοντας την ήττα στον πρώτο αγώνα από τις ΗΠΑ με 15-6 και αμέσως μετά από την Ισπανία με 10-8. Στο τρίτο ματς του Β’ ομίλου ηττήθηκαν από την Ιταλία με 12-8, πετυχαίνοντας τη μοναδική νίκη επί της Γαλλίας με 11-4. Στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8 υπέκυψαν με 12-9 στην Ουγγαρία, με την προσπάθεια τους να ολοκληρώνεται με την τιμητική 7η θέση.

Η επιτυχία της εθνικής ομάδας ήταν ότι κατάφερε να επιστρέψει στους Ολυμπιακούς Αγώνες έπειτα από 16 χρόνια απουσίας, με τα καλύτερα να έρχονται για μια ομάδα με πολλές δυνατότητες!

 

Ειδήσεις σήμερα:

Άλλο ένα ανδραγάθημα του Μπακογιάννη: Στη Μεταμόρφωση για την συναυλία Ρουβά ο δήμος πλήρωσε 50.000 ευρώ για δύο ώρες

«Βέλη» Τεντόγλου εναντίον της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας – «Δεν μας ενημερώνουν, δεν μας λένε ποτέ τίποτα» (Video)

Ενδοικογενειακή βία: Θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγο, την πεθερά και την κουνιάδα της νεαρή γυναίκα

Σπάρτη: Ο πατέρας είχε κρυφό φάκελο με ντοκουμέντα από τον βιασμό της 9χρονης (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: DJ λειτούργησε σαν πυροσβέστης στον τελικό του beach volley όταν η ένταση χτύπησε κόκκινο – Έπαιζε το «Imagine» (video)

beachvoley

Ολυμπιακοί Αγώνες: DJ λειτούργησε σαν πυροσβέστης στον τελικό του beach volley όταν η ένταση χτύπησε κόκκινο – Έπαιζε το «Imagine» (video)

Στον τελικό του Beach Volley Γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά υπήρξε ένταση ανάμεσα στις αθλήτριες της…