Ολυμπιακοί Αγώνες – Σελίν Ντιόν: «Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα» (video)

Η ανάρτηση της σταρ από το Παρίσι, λίγο πριν τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

celine dion

Μία από τις καλύτερες στιγμές της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής (26/7) στο Παρίσι, ήταν η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στον Πύργο του Άιφελ, κλείνοντας έτσι το τετράωρο και πλέον σόου.

Συγκεκριμένα, η Σελίν Ντιόν παλεύει με το σύνδρομο stiff person, μια σπάνια νευρολογική πάθηση που προκαλεί σπασμούς, μυϊκή ακαμψία και αυξημένη ευαισθησία σε ερεθίσματα, όπως ο ήχος και τα φώτα.

Πάντως, η Σελίν Ντιόν είναι αισιόδοξη για την ανάρρωσή της, επαινώντας πρόσφατα τον γιατρό της και λέγοντας ότι ο φόβος της για την κατάστασή της έχει αντικατασταθεί από την ελπίδα. Η ερμηνεία της με το «L’Hymne à l’amour» έκλεισε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με εντυπωσιακό τρόπο. Ντυμένη στα λευκά, η ερμηνεία της προκάλεσε ανατριχίλα καθώς γύρισε τα χρόνια πίσω και η απίστευτη φωνή της αντηχούσε κατά μήκος του Σηκουάνα.

 

Το μήνυμα μετά την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης

Αμέσως μετά την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, η Σελίν Ντιόν εξέφρασε τη χαρά της που «επέστρεψε σε μια από τις τις αγαπημένες της πόλεις».

Χαρακτηριστικά, σε σχετική ανάρτησή της στο Χ η Σελίν Ντιόν έγραψε: «Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε στην τελετή έναρξης του Ολυμπιακών Αγώνων 2024, στο Παρίσι, και είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψα σε μια από τις αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω απ’ όλα, είμαι τόσο χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τους τις ιστορίες θυσίας και αποφασιστικότητας, πόνου και επιμονής. Όλοι σας έχετε επικεντρωθεί τόσο πολύ στο όνειρό σας, και είτε πάρετε μετάλλιο είτε όχι, ελπίζω ότι η παρουσία σας εδώ σημαίνει ότι το όνειρό σας έγινε πραγματικότητα! Θα πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά δουλέψατε για να γίνετε οι καλύτεροι των καλύτερων. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας!».

 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς – Άνω-κάτω το πρόγραμμα λόγω βροχής

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αναβάλλεται η πρεμιέρα του στους Ολυμπιακούς – Άνω-κάτω το πρόγραμμα λόγω βροχής

Αύριο είναι και η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη σε μονό (αντίπαλος η Ντάνκα Κόβινιτς) και…