Newsroom

Newsroom

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στο πάρκο του Ολυμπιακού χωριού κοιμήθηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Τόμας Τσεκόν!

Δείχνει εμπράκτως την αντίδρασή του για τις συνθήκες στις οποίες διαμένουν οι αθλητές αποφασίζοντας να κοιμηθεί έξω δίπλα σε ένα παγκάκι του Ολυμπιακού Χωριού

ceccon

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media τον απεικονίζει να κοιμάται δίπλα σε ένα παγκάκι στο πάρκο του χωριού, προκαλώντας σοκ και απογοήτευση. Ο Τόμας Τσεκόν, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ πολλών αθλητών που έχουν εκφράσει παράπονα για τις συνθήκες διαβίωσης και το φαγητό, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα ύπτιο παρά το γεγονός ότι ισχυρίστηκε ότι «είναι δύσκολο να κοιμηθώ τόσο τη νύχτα όσο και το απόγευμα»

Ο Τσεκόν  νωρίτερα είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τη ζέστη και τον έντονο θόρυβο που δεν επιτρέπουν τον σωστό ύπνο των αθλητών. Παράλληλα, παράπονα έχουν εκφράσει πολλοί και για το φαγητό.

«Δεν υπάρχει κλιματισμός στο χωριό, κάνει ζέστη, το φαγητό είναι κακό. Πολλοί αθλητές μετακινούνται για αυτόν τον λόγο: δεν είναι άλλοθι ή δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα που ίσως δεν γνωρίζουν όλοι. Είναι δύσκολο να κοιμηθείς τόσο τη νύχτα όσο και το απόγευμα. Συνήθως, όταν είμαι στο σπίτι, κοιμάμαι πάντα το απόγευμα, εδώ πραγματικά παλεύω ανάμεσα στη ζέστη και το θόρυβο».

Ειδήσεις σήμερα:

Απάντηση Κασσελάκη στο Πρώτο Θέμα: Κύριε Καραμήτσο η αντίστροφη μέτρηση για σας έχει ξεκινήσει και το ξέρετε

Κρεµόµαστε από τα στικάκια του Μητσοτάκη

Tης πισίνας το κάγκελο…. στις Σπέτσες

Φεύγουν οι τουρίστες από το Πήλιο

 

Ανακοίνωση-καταπέλτης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κατά της ΔΟΕ για τη συμμετοχή της Αλγερινής στο Παρίσι!

κελιφ

Ανακοίνωση-καταπέλτης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κατά της ΔΟΕ για τη συμμετοχή της Αλγερινής στο Παρίσι!

«Αυθαίρετα και αναξιόπιστα τα τεστ σε Κελίφ και Λιν»