Ολυμπιακοί Αγώνες: Τεράστιος Πετρούνιας, χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι (video)

Ο συγκλονιστικός Λευτέρης Πετρούνιας εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμα του και ανέβηκε στο βάθρο σε τρίτους συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες!

petrounias

Είναι ο άρχοντας των κρίκων και κανείς δεν μπορεί να του αφαιρέσει αυτό τον τίτλο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας στα 33 του χρόνια παρά την ταλαιπωρία που είχε από τραυματισμούς στο πρόσφατο παρελθόν, πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να δείξει την τεράστια αξία του και την ελληνική ψυχή που διαθέτει.

Ο κορυφαίος γυμναστής μας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο κι έγινε ο πρώτος αθλητής των κρίκων που το πετυχαίνει στην ιστορία του αγωνίσματος!

Ο Πετρούνιας εκτέλεσε άρτια το πρόγραμμά του, έκανε εξαιρετική έξοδο και βαθμολογήθηκε με 15.100. Επίδοση που του έδωσε την τρίτη θέση, όντας πίσω από τους δύο εξαιρετικούς Κινέζους. Ο Γιανγκ Λιου με 15.300 κατέκτησε το χρυσό, ενώ δεύτερος ήρθε ο Τζινγκιουάν Ζόου με 15.233.

Αυτό είναι το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο για τον Λευτέρη Πετρούνια, καθώς είχε κατακτήσει το χρυσό στο Ρίο και το χάλκινο στο Τόκιο. Η επιτυχία του είναι τεράστια, καθώς ξεπερνά και τον Δημοσθένη Ταμπάκο ο οποίος είχε κατακτήσει δύο Ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κρεµόµαστε από τα στικάκια του Μητσοτάκη

Ξεσπούν οι Ολυμπιονίκες της κωπηλασίας: Να δει ο κόσμος σε τι συνθήκες προπονούμαστε στον Σχοινιά

Φεύγουν οι τουρίστες από το Πήλιο