Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας στις φυλακές του Κορυδαλλού

Στην ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας έφτασαν οι Αρχές, μετά τη γενικευμένη έρευνα που διεξήγαγαν το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6), όταν και ξέσπασε η θανατηφόρα συμπλοκή στις φυλακές του Κορυδαλλού.

φυλακές Κορυδαλού

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Αλβανού βαρυποινίτη, Αλφόνς Ντότσι, στην Δ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Για το έγκλημα ομολόγησε ο   42χρονος Χαλίλι Τζουλιάντ ή «Νίκο», καθώς τον «πρόδωσαν» οι κάμερες  που βρίσκονται στον χώρο.

Στην συνέχεια και ύστερα από πολύωρη ανάκριση ο  βαρυποινίτης κρατούμενος ομολόγησε την ανθρωποκτονία και τον σοβαρό τραυματισμό, των συγκρατούμενών του,  με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε στους αστυνομικούς, τον σκότωσε γιατί τσακώθηκαν για τη θερμοκρασία δωματίου. Το οξύμωρο είναι ότι ο ίδιος  είχε αποδράσει μαζί με το θύμα το 2018 από το καράβι   στις 9 Μαΐου 2018, μαζί με δύο ακόμη κατηγορουμένους κατά την μεταγωγή τους στην Κρήτη.

Ο  42χρονος Χαλίλι Τζουλιάντ είχε και εκείνος βαρύ ποινικό παρελθόν, καθώς το 2011 είχε σκοτώσει έναν πατέρα με το παιδί του στην Καλαμάτα, εκτελώντας  συμβόλαιο θανάτου που του είχε δώσει ένας άλλος Έλληνας βαρυποινίτης ποινικός, γνωστός για εκβιασμούς.

Ύδρα: «Οι ελληνικές Αρχές μας άφησαν να φύγουμε ανενόχλητους» – Η απίστευτη αποκάλυψη του ολιγάρχη από το Καζακστάν

Ύδρα: «Οι ελληνικές Αρχές μας άφησαν να φύγουμε ανενόχλητους» – Η απίστευτη αποκάλυψη του ολιγάρχη από το Καζακστάν

Ανενόχλητοι έφυγαν από την Ελλάδα οι βασικοί ύποπτοι για τη φωτιά στην Ύδρα