Οπαδική Βία – Αλεξάνδρας: Τέσσερις «σκληροί» μπράβοι με Καλάσνικοφ μεταξύ των συλληφθέντων

Tρία από τα μέλη της συμμορίας βρίσκονται στις φυλακές, ενώ από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί εντόπισαν, εκτός από τα όπλα, και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ

opadoi

Σε εγκληματική οργάνωση η οποία εμπλέκεται σε εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς, εκρήξεις, εμπρησμούς και αγοραπωλησίες ναρκωτικών φέρονται να ανήκουν τέσσερις από τους 74 οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού που συνελήφθησαν προ ημερών έξω από το γήπεδο στην Αλεξάνδρας μετά τη συμπλοκή με πυροβολισμούς.

 

Σοβαρά επεισόδια έξω από τη Λεωφόρο – Τρεις τραυματίες, ο ένας από πυροβολισμό!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Ieidiseis, οι  τέσσερις χούλιγκανς συνελήφθησαν όταν πήγαιναν στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, και ήταν υπό παρακολούθηση από τις αστυνομικές αρχές και   δεν γνώριζαν για τη συμπλοκή που ξέσπασε στη συνέχεια.

Έτσι, τελικά οι τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν για το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ χούλιγκανς και στη συνέχεια συνελήφθησαν εκ νέου από τη Δίωξη Εκβιαστών ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται σε εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς, εκρήξεις, εμπρησμούς και αγοραπωλησίες ναρκωτικών. Aπό τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί εντόπισαν πολλά όπλα -μεταξύ αυτών και καλάσνικοφ- καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Η εγκληματική ομάδα εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης σε διάφορες περιοχές. Εκτός από τους τέσσερις χούλιγκανς, οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών συνέλαβαν ακόμη δέκα άτομα, ενώ κατηγορούμενοι για συμμετοχή στο κύκλωμα εκβιαστών είναι και τρεις έγκλειστοι.

Οι δύο «στρατοί» που θέλουν να κάνουν κουμάντο στη «Θύρα 13»

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο είναι οι ομάδες των οπαδών του Παναθηναϊκού που βρίσκονται σε «πόλεμο» κατά τους τελευταίους αρκετούς μήνες, με αποκορύφωμα την αιματηρή συμπλοκή με τρεις τραυματίες έξω από το γήπεδο των «πρασίνων», λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από το αστυνομικό μέγαρο της ΓΑΔΑ.

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Ο πρώην υπουργός είχε απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του…