Όποιοι κι αν είναι υποψήφιοι, η Ντόρα κι ο Σαμαράς θα "κλέβουν την παράσταση"

Αυτό που συμβαίνει στη Νέα Δημοκρατία, είναι απλά τραγελαφικό. Ενώ βρισκόμαστε στη μέση της προεκλογικής περιόδου κατά την οποία οι "γαλάζιοι" ψηφοφόροι καλούνται να αποφασίσουν ποιον υποψήφιο θα στηρίξουν, στο προσκήνιο του νεοδημοκρατικού ρεπορτάζ βρίσκεται πάλι η κόντρα του Αντώνη Σαμαρά με την Ντόρα Μπακογιάννη. 

samaras ntora 2

Αυτό που συμβαίνει στη Νέα Δημοκρατία, είναι απλά τραγελαφικό. Ενώ βρισκόμαστε στη μέση της προεκλογικής περιόδου κατά την οποία οι “γαλάζιοι” ψηφοφόροι καλούνται να αποφασίσουν ποιον υποψήφιο θα στηρίξουν, στο προσκήνιο του νεοδημοκρατικού ρεπορτάζ βρίσκεται πάλι η κόντρα του Αντώνη Σαμαρά με την Ντόρα Μπακογιάννη. 

Αφορμή για την αναθέρμανση της κόντρας έχει σταθεί η διαρροή από το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη πως ο Αντώνης Σαμαράς υπονόμευε την υποψηφιότητά της για αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), την οποία τελικά και απέσυρε. Κύκλοι του Αντώνη Σαμαρά απάντησαν πως «δεν είναι δυνατόν ο κ. Σαμαράς να έπεφτε τόσο χαμηλά, ώστε να τηλεφωνήσει σε περίπου 700 συνέδρους για να ‘κόψει’ την Ντόρα».

Στον απόηχο αυτής της διαμάχης, ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, οι τρεις άλλοι υποψήφιοι, η Ντόρα Μπακογιάννη κι ο Αντώνης Σαμαράς μεταβαίνουν στη Μαδρίτη όπου αύριο Τετάρτη αρχίζει το συνέδριο του ΕΛΚ. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η μετάβαση θα γίνει με ξεχωριστές πτήσεις για αρκετούς από αυτούς, με τις κακές γλώσσες να λένε ότι θα αποφύγουν να συναντηθούν κι έξω από την… τουαλέτα.

Δυσαρέσκεια του ΕΛΚ για τη μη ψήφιση του μνημονίου

Άλλες πληροφορίες θέλουν τα ισχυρά κόμματα του ΕΛΚ να δηλώνουν δυσαρεστημένα από την επιλογή της Νέας Δημοκρατίας να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα την περασμένη Παρασκευή, βλέποντας πίσω από τη στάση αυτή “αντι-μνημονιακή” στροφή, στα πρότυπα της εποχής Σαμαρά 2009-2012. Με αυτό το δεδομένο, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως η απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη να μην είναι υποψήφια αντιπρόεδρος του ΕΛΚ να σχετίζεται και με αυτή τη δυσαρέσκεια των ευρωπαίων ομοϊδεατών του Σαμαρά, του Μεϊμαράκη, του Άδωνι. Δηλαδή ο Σόιμπλε, ο Βέμπερ, ο Ραχόι…

Απίστευτες εικόνες στο Λουτράκι: Δεκάδες δελφίνια έκλεψαν την παράσταση (Video)

pablo heimplatz qd34tnt QDI unsplash

Απίστευτες εικόνες στο Λουτράκι: Δεκάδες δελφίνια έκλεψαν την παράσταση (Video)

Στον Κορινθιακό συναντώνται τέσσερα είδη δελφινιών της Μεσογείου και συγκεκριμένα το ζωνοδέλφινο, το κοινό δελφίνι,…

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε για τον πόλεμο που έχει δεχθεί: «Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια οδηγία, ένα τηλέφωνο»

Λαζόπουλος

Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε για τον πόλεμο που έχει δεχθεί: «Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια οδηγία, ένα τηλέφωνο»

Για την κριτική που είχε δεχθεί στα χρόνια της τηλεόρασης μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος

Πειραιάς: 16χρονη μαχαίρωσε 19χρονη έξω από κλαμπ – Συνελήφθη μαζί με τον συνεργό της

astynomia skai 1298x864 1

Πειραιάς: 16χρονη μαχαίρωσε 19χρονη έξω από κλαμπ – Συνελήφθη μαζί με τον συνεργό της

Σοκαριστικό περιστατικό στον Πειραιά, με μια 16χρονη να μαχαιρώνει μια 19χρονη και να την παρατάει