Newsroom

Newsroom

Ορέστης Χαλκιάς: Απάντησε στα ομοφοβικά σχόλια που άκουσε μετά το Maestro – «Θέλουν μια κουτουλιά αν και είμαι κατά της βίας» (video)

«Μου έστειλαν πολλά μηνύματα άνθρωποι που έχουν ταυτιστεί με τον ρόλο μου», ανέφερε ο Ορέστης Χαλκιάς

profile player 960x540 21

Στο πλατό του Mega και στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε νωρίτερα το πρωί ο Ορέστης Χαλκιάς, με τον ηθοποιό να μιλάει για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» που σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι η συγκεκριμένη δουλειά άλλαξε τη ζωή του, ενώ παράλληλα αποκάλυψε το πώς τον επηρέασε ο ρόλος του.

Προς το τέλος μάλιστα ο ίδιος επισήμανε ότι έχουν ακουστεί πολλά ομοφοβικά σχόλα για αυτόν και συμπρωταγωνιστή του μετά το Maestro, λέγοντας πως αυτοί που τα κάνουν θέλουν μια κουτουλιά αν και είναι κατά της βίας.

Ορέστης Χαλκιάς: Απάντησε για τα σχόλια που δέχθηκε μετά το Maestro – «Θέλουν μια κουτουλία»

«Άλλαξε τρομερά η ζωή μου μετά το Maestro, μπορώ να το διαχειριστώ λίγο πιο ώριμα, γιατί το “δούλεψα” μέσα μου. Προσπαθώ να περνάω καλά κι η μεγαλύτερη επιτυχία είναι να μπορείς να πεις όχι σε προτάσεις.

Η πρώτη μου αντίδραση στην εφηβεία μου ήταν ότι δεν μπορώ να κάνω άλλο θέατρο, γιατί μικρότερος έκανα πολύ θέατρο. Νομίζω ότι θα καταφέρω να επανέλθω στην κανονικότητα που ήμουν πριν. Όποια δουλειά και αν επιλέξεις να κάνεις, πρέπει να είσαι καλά μέσα σου.

Το Maestro πέτυχε το “να έχουμε ελπίδα”. Το πιο τολμηρό μου όνειρο ήταν να πάω στο Χόλιγουντ, αλλά έκανα πίσω, γιατί φοβήθηκα και τα οικονομικά και την κατάσταση. Δεν είναι εύκολο να πας στην Αμερική. Ελπίζω το παράδειγμα του Maestro να φέρει κι άλλα πρότζεκτ και να εκμεταλλευτούν το “άνοιγμα” της χώρας μας.

Εισέπραξα μίσος από τον ρόλο μου, όχι για την ομοφοβία. Με έχουν σχολιάσει επειδή όταν μιλάω είμαι “άνετος”. Είμαι έτσι ως άνθρωπος, είμαι “ψώνιο” ούτως η άλλως, δεν είμαι ψώνιο απέναντι στους ανθρώπους, μου αρέσει να δημιουργώ συναισθήματα, είμαι ηθοποιός.

Kάποιοι άνθρωποι θέλουν μία “κουτουλιά” στο πρόσωπο, αν και είμαι κατά της βίας. Λάβαμε πολλά αρνητικά σχόλια με τον συμπρωταγωνιστή μου, αλλά μου έστειλαν πολλά μηνύματα άνθρωποι που έχουν ταυτιστεί με τον ρόλο μου».

Χαλκιδική: Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης: «Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν σηκώθηκε ξανά»

παραλια

Χαλκιδική: Συγκλονίζει ο πατέρας της 13χρονης: «Έπεσε ο κεραυνός και το κορίτσι μου δεν σηκώθηκε ξανά»

Σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς του 13χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή της το…

Ενοχή για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου ζήτησε ο Εισαγγελέας για τον προπονητή ιστιοπλοϊας

istioploos 12 1 22 1

Ενοχή για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου ζήτησε ο Εισαγγελέας για τον προπονητή ιστιοπλοϊας

Σε πρώτο βαθμό ο 40χρονος σήμερα, προπονητής έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών για κατάχρηση…

Το πήγε αλλού με τα γραφικά ο Ευαγγελάτος: Άραξε στο σαλόνι της θαλαμηγού στην Ύδρα και είδε Euro (video)

profile player 960x540 26

Το πήγε αλλού με τα γραφικά ο Ευαγγελάτος: Άραξε στο σαλόνι της θαλαμηγού στην Ύδρα και είδε Euro (video)

Κάθε φορά τα γραφικά του Νίκου Ευαγγελάτου καταφέρνουν να μας εκπλήσσουν