Οργή Μπογιόπουλου για την απάνθρωπη ανάρτηση του Βελόπουλου: Πώς αναγνωρίζεις τον φασίστα

Για την ανάρτηση και την εικόνα του «καλού Σαμαρείτη», όταν τον βολεύει,  Κυριάκου Βελόπουλου,  σχολίασε καυστικά , φωτογραφίζοντας τον... ο Νίκος Μπογιόπουλος

mpogiopoulos
Οργή επικράτησε στο twitter μετά την ανάρτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος λίγες ώρες μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία σκοτώνοντας εκατοντάδες πολίτες, έσπευσε να κάνει… γκάλοπ για το αν η Ελλάδα θα πρέπει να στείλει βοήθεια στους «βάρβαρους» Τούρκους.
ττς 1
Παρά το γεγονός ότι ο Βελόπουλος κατέβασε την ανάρτηση, μετά τις σφορδές αντιδράσεις, εντούτοις, επέμεινε στην ορθότητά της, απαντώντας σε αρκετούς χρήστες που τον επέκριναν, ενώ σε καμία περίπτωση δεν αμφισβήτησε την αυθεντικότητα του αρχικού του tweet. Για την ανάρτηση και την εικόνα του «καλού Σαμαρείτη», όταν τον βολεύει,  Κυριάκου Βελόπουλου,  σχολίασε καυστικά , φωτογραφίζοντας τον… ο Νίκος Μπογιόπουλος, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Τι σημαίνει αλήτης; Τι σημαίνει απόβρασμα; Τι σημαίνει φασίστας; Απλό: Δείτε τα κατακάθια που βγαίνουν στα τουίτερ και στα διαδικτυακά καταγώγια να πανηγυρίσουν (!) για τον σεισμο και την τραγωδία στην Τουρκια.»

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…