Newsroom

Newsroom

Οργισμένη η Αναστασία Γιούσεφ για τις προσωπικές της φωτογραφίες που διέρρευσαν (video)

Η ίδια κατήγγειλε ότι κάμερα αποθήκης μαγαζιού την κατέγραψε την ώρα που εκείνη βρέθηκε εκεί για να αλλάξει ρούχα πριν εμφανιστεί να χορέψει στη σκηνή του μαγαζιού.

giousef

Μέσα από βίντεό της στο Tik tok η Αναστασία Γιούσεφ σε οργισμένη κατάσταση ξέσπασε για τις γυμνές της εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από κάμερα ασφαλείας. Η ίδια κατήγγειλε ότι κάμερα αποθήκης μαγαζιού την κατέγραψε την ώρα που εκείνη βρέθηκε εκεί για να αλλάξει ρούχα πριν εμφανιστεί να χορέψει στη σκηνή του μαγαζιού.

Στο βίντεό της κάνει έκκληση σε όποια κοπέλα γνωρίζει τον χώρο να την ενημερώσει γιατί εκείνη έχει θολώσει. Παράλληλα επιτέθηκε σε αυτόν που διέρρευσε το υλικό.

«Δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου, έχω φρικάρει. Θέλω να μου πείτε όσες δουλεύετε σε αυτά τα μαγαζιά λογικά αναγνωρίζετε το μέρος. Είναι μια αποθήκη ενός μαγαζιού, εγώ δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να θυμηθώ, έχω θολώσει. Πρέπει οπωσδήποτε να βρω ποιο μαγαζί είναι αυτό, οπότε αν κάποιος γνωρίζει την αποθήκη αυτή, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα γιατί πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε», ανάφερε αρχικά η Αναστασία Γιούσεφ ενώ πρόσθεσε:

Είναι ξεφτίλας, μου έχει χαλάσει όλη την ημέρα. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη, πολλοί μου έχετε στείλει μήνυμα.

Αναρωτιέμαι δηλαδή αν ήμουν γυρισμένη από την μπροστά μεριά και δεν τύχαινε να είμαι με την πλάτη, αυτός ο άνθρωπος θα με έβγαζε στο internet γυμνή; Πάμε καλά; Αυτό είναι βία. Παρά τη θέληση του άλλου, να διαρρεύσει στο internet αυτές τις φωτογραφίες. Δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος τώρα έχει βίντεο; Και μπορεί ο καθένας από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού του να ανεβάσει αυτό το πράγμα; Αυτό είναι όχι απλά βία, όχι απλά αισχρό…

Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα, αυτή η εκμετάλλευση των γυναικών. Είναι ότι χειρότερο μπορούν να κάνουν σε έναν άνθρωπο. Ελπίζω να βρεθεί αυτός που το έκανε και να τιμωρηθεί», αναφέρει η Αναστασία Γιούσεφ.

@vagg.vote 🆘🆘 #foryoupage #anastasia #giousef ♬ πρωτότυπος ήχος – vagg

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι