Newsroom

Newsroom

Όταν ο Φάμελλος έκανε τον Ψυχάρη να χλωμιάσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταπέλτης ήταν ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και ΜΜΕ κατά του Παναγιώτη Ψυχάρη, αναγκάζοντάς τον όχι μόνο να χλωμιάσει, αλλά και να επαναλάβει πολλές φορές -ψελλίζοντας- πως τον καλύπτει η αρχική του δήλωση.

57c6e5461dc524b6198b46d7

Ο Σωκράτης Φάμελλος κατεβαίνοντας από την έδρα του προέδρου, πήρε το λόγο για να θέσει μία σειρά από ερωτήματα στον διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΟΛ τόσο για το MEGA όσο και για τον δημοσιογραφικό οργανισμό του πατρός του.

Ο Π. Ψυχάρης αν και αρχικά ήταν προκλητικός και υπερόπτης κατά την εξέτασή του, οι ερωτήσεις του κ. Φάμελλου του προκάλεσαν μία… αμηχανία. Ειδικά, δε, όταν παραδέχτηκε από μόνος του πως με «αέρα» εξασφάλισε δανεισμό, αφού μόνο η υπογραφή του κοστίζει 15 εκατ. ευρώ.

Ο πρόεδρος της επιτροπής αφού συνόψισε ότι το άθροισμα που χρωστούν οι επιχειρήσεις του ΔΟΛ είναι εκατοντάδες εκ. ευρώ και περιέγραψε την πορεία των δανείων που χρωστάει ο οργανισμός, κατέληξε ότι «ο ΔΟΛ χρωστάει τα λεφτά που πήρε ο ιδιοκτήτης του για την αγοράσει» και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτό.

«Πήρε δάνεια 58 εκ. τα μετέφερε σε μια προσωπική επιχείρηση, τη συγχώνευσε με το ΔΟΛ και ο ΔΟΛ χρωστάει τα δάνεια με τα οποία αγοράστηκε» υποστήριξε ο κ. Φάμελλος.

Στις ερωτήσεις του προέδρου της επιτροπής, ο Ψυχάρης επαναλάμβανε πως «με καλύπτει η αρχική μου δήλωση».

Ο Π. Ψυχάρης νωρίτερα είχε ισχυριστεί ότι από τη δουλειά του βιοπαλαιστή δημοσιογράφου πατέρα του έφτασε να κατέχει την ιδιοκτησία του ΔΟΛ. Εύλογη ήταν η ερώτηση που ακολούθησε από τον κ. Φάμελλο:

«Βγαίνουν τόσα κέρδη από τη δουλειά ενός μισθωτού δημοσιογράφου ώστε να κατέχει την ιδιοκτησία ενός ομίλου; Πως ο πατέρας σας σήμερα και η οικογένεια σας είναι ιδιοκτήτης του ομίλου χωρίς να έχει επιχειρηματική δραστηριότητα εκτός της δημοσιογραφικής του λειτουργίας».

«Μου ζητήθηκαν 15 εκ. εγγυήσεις και αναγκάστηκα να τις υπογράψω» με «αέρα» απάντησε ανερυθρίαστα και προκλητικά και επανέλαβε ότι η υπογραφή του και μόνο αποτέλεσε εχέγγυο για να λάβει το δάνειο.


Δολοφονία Νασράλα: Πώς εμπλέκονται οι ΗΠΑ και η Μοσάντ στο σχέδιο εξόντωσης του ηγέτη της Χεζμπολάχ

Nasralla

Δολοφονία Νασράλα: Πώς εμπλέκονται οι ΗΠΑ και η Μοσάντ στο σχέδιο εξόντωσης του ηγέτη της Χεζμπολάχ

Το Ισραήλ φαίνεται πως εξαπέλυσε το φονικό πλήγμα εναντίον του ηγέτης της Χεζμπολάχ όταν έμαθε…

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα με πτώσεις δέντρων – Πάνω από 20 περιστατικά με κλειστούς δρόμους

Screenshot 2024 09 29 224706

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα με πτώσεις δέντρων – Πάνω από 20 περιστατικά με κλειστούς δρόμους

Μόνο στον δήμο Θεσσαλονίκης σημειώθηκαν έξι πτώσεις δέντρων στη Μητροπόλεως, στην οδό Κατούνη, σε Τούμπα…