Newsroom

Newsroom

Πάγκαλος: "Ήξερα για τις μίζες αλλά δεν είχα αποδείξεις"

«Γνώριζα για τις μίζες αλλά χωρίς απόδειξη δε μπορείς να μιλάς», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος για την…

«Γνώριζα για τις μίζες αλλά χωρίς απόδειξη δε μπορείς να μιλάς», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου και τα υποβρύχια. Ο κ. Πάγκαλος δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι έγιναν δύο εξεταστικές στη βουλή οι οποίες δεν κατέληξαν κάπου λόγω έλλειψης στοιχείων, αλλά παρόλα αυτά, συνέλεξαν κάποια πάνω στα οποία στηρίχθηκαν οι εισαγγελείς.
Η αλλαγή στον τρόπο ζωής του Άκη Τσοχατζόπουλου ήταν εμφανής και υπήρξε αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των βουλευτών, αλλά «αυτό καθεαυτό δεν είναι ελεγκτέο», ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.

Όσον αφορά το ΚΥΣΕΑ και τους TOR-M1, ο κ. Πάγκαλος επισήμανε ότι έπρεπε να γίνει αυτό το πρόγραμμα εκείνη την εποχή, αφού η επιθετικότητα της Τουρκίας ήταν έκδηλη, με την Αγκυρα να απειλεί με στρατιωτική επιχείρηση στην Κύπρο, η οποία τότε δεν ήταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης, ανέφερε ότι οι υπουργοί που συμμετείχαν στο ΚΥΣΕΑ, εκτός του υπουργού Άμυνας, δεν ήταν σε θέση να διατυπώσουν άλλη εισήγηση χωρίς στοιχεία.
Το να αποσυρθεί από τη πολιτική σκηνή του τόπου ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρει αφού, εάν έβαζε υποψηφιότητα, θα έπρεπε να ήταν στη μία Βουλή για τέσσερα ακόμα χρόνια. “Είμαι ήδη 74 ετών και σε τέσσερα χρόνια θα είμαι 78…. Πρέπει κάποια στιγμή να αποσυρθώ”, είπε χαρακτηριστικά.

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Κυκλωμα εκβιαστων

Στη φυλακή άλλοι 2 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα εκβιαστών – Μεταξύ αυτών και ο «Αρκούδος»

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους έξι κατηγορούμενους που απολογήθηκαν την Παρασκευή (19/7) για τη συμμετοχή…