Πάλι προσπαθεί να δικαιολογηθεί ο Φειδίας Παναγιώτου για τα προσβλητικά σχόλια προς τους αγνοούμενους – «Είπα τρεις κουβέντες παραπάνω»

Μετά τις έντονες αντιδράσεις, ο Φειδίας Παναγιώτου επιχειρεί για μια ακόμη φορά να δικαιλογήσει (σ.σ όπως έκανε και με το εξευτελιστικά βίντεο με το challenge στο Σύνταγμα) τα προσβλητικά σχόλια προς τα παιδιά αγνοουμένων στην Κύπρο.

φειδιας τικ

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμπεριφορά του και ο τρόπος που μίλησε σε μία γυναίκα μέλος του «Συνδέσμου Συζύγων Τέκνων Αγνοουμένων οι 1619» από την Κύπρο, ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου θέλησε να απολογηθεί. Το ίδιο είχε κάνει και μετά τα  εξευτελιστικά βίντεο με το challenge στο Σύνταγμα, όπου εκεί το δικαιλογησε ότι ήταν νέος…και κάνει λάθη

Τώρα σε βίντεο που ανέβασε στο tiktok, ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής από την Κύπρο είπε πως μία γυναίκα από το γκρουπ τον πίεσε παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε και αυτό τον έκανε να πει «δυο κουβέντες παραπάνω».

Μέσα όμως στον πανικό του, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στην  αρχή του βίντεο ο Ευρωβουλευτής υποστήριξε ότι τώρα που εκλέχθηκε όλα τα κόμματα είναι εναντίον του γιατί δεν θέλουν να ξαναβγεί ανεξάρτητος βουλευτής και προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να αμαυρώσουν το όνομά του. Ταυτόχρονα – όπως είπε- οι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν το όνομά του με οποιαδήποτε ευκαιρία για τα κλικ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό. «Επέμενε μία κοπέλα και είπα δύο-τρεις κουβέντες παραπάνω είναι η αλήθεια. Μόλις τελείωσε η συνομιλία είπα ”συγγνώμη πάντως αν σε θύμωσα, αν είπα καμιά κουβέντα παραπάνω”» αναφέρει στο βίντεο ο Φειδίας Παναγιώτου.

Ακόμη υποστήριξε ότι η παρεξήγηση λύθηκε με την γυναίκα που είχε τη λογομαχία και πως την κάλεσε να κάνουν ένα podcast «για να τα συζητήσουμε και να προβάλλουμε τα προβλήματά τους».

Δείτε το βίντεο:

 

@fidiaspanayiotou♬ original sound – Fidias Panayiotou

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Γνωστή ηθοποιός έκανε βόλτες σε νοσοκομείο και διέσπειρε τον κορονοϊό

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χάρισε παπούτσια σε όλη την εθνική ομάδα – Μπήκε στο γήπεδο με καρότσι (video)

Σαντορίνη: Το εξοργιστικό μήνυμα με άρωμα… Πορτοσάλτε – «Ελαττώστε τις μετακινήσεις γιατί περιμένουμε τουρίστες»

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Φωτιά στην Κόρινθο – Η στιγμή που ο τραυματίας πυροσβέστης μεταφέρεται μακριά από το πύρινο μέτωπο (photo)

Τραυματίστηκε ο υποδιοικητής της ΠΥ Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης από εναέριο μέσο