Παραλήρημα Ραχόι: "Παράνομο το δημοψήφισμα στην Καταλονία"

Ευθεία επίθεση σε όσους διοργάνωσαν και συμμετείχαν στο δημοψήφισμα εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στην Καταλονία., προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τις εικόνες ντροπής-Βιας στην Καταλονία.

59d13cf61dc524ef368b4590

Προκλητικός εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ισπανός πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στην Καταλονίας. Ο Ισπανός πρωθυπουργός δεν τοποθετήθηκε στην χρήση βίας από τις δυνάμεις καταστολής στην Καταλονία, αλλά είχε το θράσος σαν άλλος Φράνκο να πει:

«Αυτό που είδαμε δεν ήταν ένα δημοψήφισμα. Το »δημοψήφισμα« είναι παράνομο. Ο ρόλος μου είναι να διαφυλάξω την νομιμότητα, ο ρόλος μου ε΄ναι να ακούω και επιδιώκω συμβιβασμούς αλλά αυτό που είδαν οι πολίτες της Ισπανίας σήμερα ήταν μια στρατηγική κατά της νομιμότητας» είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο ισπανός πρωθυπουργός.

O ίδιος ίσως να καταλαβαίνει ότι πλέον η Καταλαονία από αύριο να είναι ανέξάρτητη χώρα…Η ήττα από τους independentistas μάλλον θα πονάει χρόνια!

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.