Newsroom

Newsroom

Παραλίγο παγκόσμιο viral… να γινόταν η αντίδραση του Γουίλιαμς Γκος προς τον Μπαρτζώκα (video)

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος... τρελάθηκε όταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας του έκανε παρατήρηση και επιχείρησε να του ορμήξει!

γκος

Παρολίγο παγκόσμιο viral… να γινόταν η αντίδραση του Γκος στο χθεσινό τρίτο παιχνίδι της σειράς των τελικών, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο παίκτης των ερυθρολεύκων πήγε να… αρπάξει τον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα, επειδή δεν άντεχε το διαρκές κράξιμο απ’ τον πάγκο, με τους σφυγμούς να είναι στα ύψη. Και μάλιστα σε στιγμή που δέχτηκε τάπα από αντίπαλο.

Κι αν δεν έμπαινε ο Πίτερς στη μέση, κανείς δεν ξέρει που θα οδηγούσε αυτό το ξέσπασμα του Γκος. Σίγουρα θα γινόταν παγκόσμιο viral…

Δείτε το βίντεο:

Στο ΣΕΦ θα λύσουν τις «διαφορές» του Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

O Παναθηναϊκός κέρδισε το τρίτο ματς με 83-76 και μείωσε σε 2-1 μπροστά σε 18.000 θεατές στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Στο ημίχρονο, το σκορ ήταν 43-34.

Ο Παναθηναϊκός κράτησε το προβάδισμα σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση κάποια δευτερόλεπτα στα μέσα της δ’ περιόδου. Ο πρωταθλητής Ευρώπης ξέφυγε μετά το 19-18 με απανωτά καλάθια του Ματίας Λεσόρ και έφτασε στο 35-23 με τρία καρφώματα του εξαιρετικού Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Κέντρικ Ναν ανέβασε τη διαφορά στους 16 πόντους με προσωπικές ενέργειες (40-24), αλλά ο Ολυμπιακός τη μείωσε σε μονοψήφιο νούμερο με καλάθι του Κάνααν λίγο πριν την ανάπαυλα.

Τα τρίποντα των Παπαπέτρου, Ναν έφεραν το σκορ στο 55-44, αλλά η αφύπνιση του Αϊζέια Κάνααν και το ξέσπασμα του Φίλιπ Πετρούσεφ κράτησαν όρθιο τον Ολυμπιακό: 55-49 και 61-59 με …αυτοκαλάθι του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο τέλος της γ’ περιόδου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν με διαδοχικά καρφώματα των Παπανικολάου, ΜακΚίσικ (64-64), και προσπέρασαν με κάρφωμα του Νίκολα Μιλουτίνοφ, 72-73. Οι «πράσινοι» απάντησαν με καλάθι του Λεσόρ και τρίποντο του Παπαπέτρου και ο Κώστας Σλούκας ολοκλήρωσε το σερί 9-0, που ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα (81-73).
Ο Ματίας Λεσόρ ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού με 17 πόντους, ενώ ο Κέντρικ Ναν πέτυχε 21 και ο Κώστας Σλούκας 15. Ο Εργκίν Αταμάν χρησιμοποίησε και τους Βιλντόσα, Γκραντ 7, Γκριγκόνις , Παπαπέτρου 8, Ερνανγκόμεθ 3, Μήτογλου 6, Κ. Αντετοκούνμπο 8.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πέτυχε 17 πόντους για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Αϊζέια Κάνααν πρόσθεσε 14. Με τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαιξαν οι Γουόκαπ 10, Γουίλιαμς-Γκος , Μήτρου-Λονγκ, Λαρεντζάκης 3, ΜακΚίσικ 6, Παπανικολάου 7, Πίτερς 10, Πετρούσεφ 9. Απουσίασε και αυτή τη φορά ο τραυματίας Φαλ.

Ο τέταρτος τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΣΕΦ (21.15). Εάν χρειαστεί πέμπτο ματς για την ανάδειξη του πρωταθλητή, αυτό θα γίνει την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Πριν το τζάμπολ του αποψινού αγώνα, ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός απόθεσε μία ανθοδέσμη στη θέση όπου καθόταν συνήθως ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Από τα μάτριξ του γηπέδου προβλήθηκε ένα βίντει αφιερωμένο στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκού. Ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη πέθανε πριν από 6 χρόνια, στις 10 Ιουνίου 2018.

Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτισε με σιγή ενός λεπτού τον αγαπητό σε όλους φροντιστή της ομάδας Πάρη Δερμάνη, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών. Ο εκλιπών υπηρέτησε επίσης την ΑΕΚ και την Εθνική Ανδρών.

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγελία Βελόπουλου για νοθεία στις ευρωεκλογές-Άλλαξαν τα ποσοστά που έστειλαν δικαστικοί αντιπρόσωποι (video)

Ηλεία: Η εικόνα της άγρια δολοφονημένης 11χρονης, θα πρέπει να στοιχειώνει τoυς «έντιμους» δικαστές της Ζακύνθου!

Χαμός on air με Αυτιά και Πανόπουλο: «Όταν εσύ έκανες… ξέρεις τι έκανες» (video)

Παππάς: «Από τον Alpha μου είπαν αν δεν βγεις στην Στεφανίδου, τότε πουθενά και είπα… δεν βγαίνω σ’ αυτήν» (video)