Παραλήρημα Τραμπ μετά την καταδίκη του: «Ζούμε σε φασιστικό κράτος, ο Μπάιντεν πίσω από όλα»

Οριακά σε παραλήρημα εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά από την καταδικαστική απόφαση εναντίον του από δικαστήριο της Νέας Υόρκης για 34 κατηγορίες παραποίησης επιχειρηματικών αρχείων σε βαθμό κακουργήματος.

AP - Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, την επομένη της καταδίκης του για την υπόθεση του χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, ανακοίνωσε πως θα ασκήσει έφεση και εξαπέλυσε επίθεση κατά του δικαστηρίου και του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές έκανε λόγο για «δίκη απάτη», ενώ χαρακτήρισε τον δικαστή Χουάν Μέρτσαν «τύραννο».

Εξοργισμένος, παρουσίασε ένα προς ένα τα σημεία, που κατά τη γνώμη, αποδεικνύουν πως καταδικάστηκε άδικα για επιχειρηματική απάτη που σχετίζεται με την απόκρυψη του χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, ώστε αυτή να μην αποκαλύψει την ερωτική τους σχέση, αλλά και για παραποίηση επαγγελματικών αρχείων σχετικά με αυτές τις κρυφές πληρωμές.

«Θα προσφύγουμε κατά αυτής της απάτης. Και θα το κάνουμε για πολλά διαφορετικά πράγματα», τόνισε, ενώ για τον δικαστή Χουάν Μέρτσαν είπε: «Δεν μας επέτρεπε να έχουμε μάρτυρες, δεν μας επέτρεπε να μιλήσουμε, δεν μας επέτρεπε να κάνουμε τίποτα. Ο δικαστής ήταν τύραννος». «Αν μπορούν να το κάνουν αυτό σε μένα, μπορούν να το κάνουν σε οποιονδήποτε», τόνισε.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Τζο Μπάιντεν, τον οποίο εξάλλου παρουσίασε ως «ενορχηστρωτή» των εις βάρος του διώξεων, αλλά και ως υπεύθυνο για την καταστροφική, όπως την παρουσίασε, πορεία της χώρας.

 

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Tροχαίο στην Μεσσηνία: Στην ΜΕΘ του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου στην Αθήνα διακομίζεται ο πολυτραυματίας 19χρονος (video)

Ο 19χρονος που έφερε πολύ σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Καλαμάτα…