«Παρών» και ο Φαραντούρης για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Προάγγελος υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ από τον Φαραντούρη.

Φαραντουρης

Με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα από τις ακριτικές Πρέσπες, το οποίο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης, σχολιάζει τα τεκταινόμενα στο κόμμα και εκφράζει τη διάθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία. Η ανάρτηση Φαραντούρη ήρθε λίγες ώρες μετά την πρόθεση που εκδήλωσε ο Παύλος πολάκης να θέσει θέμα ηγεσίας.

Όπως αναφέρει : «Εδώ, απ’ τη λίμνη των Πρεσπών, σύμβολο ενότητας και συνεργασίας των λαών, σύμβολο μιας Ελλάδας εξωστρεφούς, δραστήριας, διεκδικητικής και αποτελεσματικής.
Στα Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και σε όλη την Ευρώπη, αλλά και σύμβολο μιας Αριστεράς αποτελεσματικής με αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια που κράτησε τη χώρα όρθια, έλυσε προβλήματα και μόχθησε για την κοινωνική και περιφερειακή συνοχή, τη μείωση των ανισοτήτων και την ειρήνη.

Ένα μοναδικό μήνυμα μπορώ να στείλω τούτες τις ώρες. Μήνυμα αντεπίθεσης, εξωστρέφειας, τελικά μήνυμα ελπίδας. Μπορούμε, στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε».

Σχολιάζοντας την πρόσφατη επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φαραντούρης είχε δηλώσει: «Είμαι αισιόδοξος, έχουμε Κεντρική Επιτροπή και συνέδριο μπροστά μας, θα τα δούμε όλα εκεί, δεν θέλω να ανακυκλώσω την εσωστρέφεια, ωστόσο οι φυγόκεντρες τάσεις μπορούν να λειτουργήσουν προοδευτικά».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Κατερίνα Νοτοπούλου ξεσπά για το μπούλινγκ που δέχεται για το πρόβλημα υγείας της

Κολωνός: Πώς συνελήφθη ο 44χρονος για τον βιασμό 16χρονης – Aνατριχιαστικές οι λεπτομέρειες (video)

Πύργος: Ξύλο σε γάμο επειδή η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού

Το ελληνικό νησί που αποθεώνει Βρετανική εφημερίδα: «Μυστικός παράδεισος και χωρίς συνωστισμό τουριστών»

Ψίμυθος: Το «φανταστικό» ελληνικό νησί που έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα – Απάντησε μέχρι και ο Άδωνις

Ψίμυθος: Το «φανταστικό» ελληνικό νησί που έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα – Απάντησε μέχρι και ο Άδωνις

Μέσα σε λίγες ώρες το ελληνικό twitter... δημιούργησε ένα νησί που έκανε μέχρι και τον…