Newsroom

Newsroom

ΠΑΣΟΚ: Ακόμα ένας υποψήφιος – Ο δημοσιογράφος που διεκδικεί το τιμόνι του κόμματος

«Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ…! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!», αναφέρει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο δημοσιογράφος

Καννελάκης

Οι ευρωεκλογές έφεραν ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ καθώς μετά την προκήρυξη εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στις 6 και 12 Οκτωβρίου, οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος αυξάνονται συνεχώς, έχοντας φτάσει μέχρι στιγμής τους 7.

Πιο συγκεκριμένα στους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα, Παύλο Γερουλάνο, Μιλένα Αποστολάκη και Μιχάλη Κατρίνη προστέθηκαν σήμερα (03/07) τόσο η Νάντια Γιαννακοπούλου όσο, πριν από λίγη ώρα, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Καννελάκης.

Ο ίδιος με το σύνθημα «Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ…! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!» ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του υποσχόμενος ότι αν και εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«θα συνεχίσω να μάχομαι και από το μετερίζι αυτό, υπέρ των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και κατά της καρεκλομανίας, καρεκλολατρείας και της εξουσιομανίας και σαφώς κατά των λαοκτόνων μέτρων!».

Η ανακοίνωση του Γιάννη Κανελλάκη

«Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ…! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!

Μετά από τις τελευταίες εργασίες της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και τις ανακοινώσεις του προέδρου κ. Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και την παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και γνωστών, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία του κόμματος!

Σας θυμίζω ότι για πολλά χρόνια, ήμουν παρών στους αγώνες του κινήματος, με οραματιστή τον ηγέτη Ανδρέα και μάλιστα δύο φορές ήμουν και υποψήφιος βουλευτής.

Ως μαχόμενος δημοσιογράφος για περίπου 40 χρόνια, ήμουν και παραμένω στην πρώτη γραμμή κοντά στους πολίτες και αναδεικνύω τα προβλήματα τους, από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στους οποίους εργαζόμουν και συνεργάζομαι, πιστός στις αξίες και την ιστορική διακήρυξη του κινήματος, Σε περίπτωση, που τα μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, με τιμήσουν με την ψήφο τους, θα συνεχίσω να μάχομαι και από το μετερίζι αυτό, υπέρ των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και κατά της καρεκλομανίας, καρεκλολατρείας και της εξουσιομανίας και σαφώς κατά των λαοκτόνων μέτρων!

Επίσης κατά της φτώχειας και της αισχροκέρδειας, όπως πάντοτε έπραξα και πράττω στην ζωή μου.

Το κίνημα ΠΑΣΟΚ είναι για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας και του λαού και να διεκδικεί τα καλύτερα για την χώρα και τους πολίτες της. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!

Το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε από τον λαό, για τον λαό και όχι για τους βαρόνους, διαπλεκόμενους, διεφθαρμένους και καρεκλοκένταυρους!

Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ..! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!».

Οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

Έξι είναι πλέον οι υποψήφιοι και υποψήφιες που θα διεκδικήσουν την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Ήδη από την Κυριακή είχαν ανακοινωθεί οι πρώτες τρεις υποψηφιότητες: αυτές του σημερινού προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, του φιλόδοξου δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, και του βουλευτή και πρώην υπουργού Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος ήταν υποψήφιος και στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, όπου είχε επικρατήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σειρά πήρε τη Δευτέρα η βουλευτής Μιλένα Αποστολάκη, και λίγο αργότερα ακολούθησε η υποψηφιότητα του μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη, που παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του για να συμμετάσχει στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία.

Σήμερα ήταν η σειρά της Νάντιας Γιαννακοπούλου να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της, όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο αν αυτή θα είναι και η τελευταία υποψηφιότητα, καθώς φημολογείται έντονα ότι τουλάχιστον ένα ακόμα πρόσωπο εξετάζει το ενδεχόμενο να ριχτεί στον “στίβο” της μάχης, λειτουργώντας ως… μπαλαντέρ: ο λόγος για την πρώην υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου, που πάντως φέρεται να μην έχει πάρει ακόμα τις τελικές της αποφάσεις.

Οι ειδήσεις σήμερα:

Αυγενάκης: Διεγράφη από την Νέα Δημοκρατία μετά την επίθεση στον εργαζόμενο του αεροδρομίου

Ένταση στον αέρα του MEGA με Τζίμα και Πρετεντέρη – «Δεν νοιάζει εσένα, αλλά νοιάζει εμάς που δουλεύουμε εδώ» (video)

Αυγενάκης: «Πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε έχω ασυλία» – Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση σε εργαζόμενο (video)

Δημοσκόπηση: Πώς κρίνουν Δούκα και Χαρδαλιά οι πολίτες της πρωτεύουσας

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στο Καματερό – Άγρια επεισόδια οπαδών ΑΕΚ-Παναθηναϊκού (video)

συμπλοκη 121

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας στο Καματερό – Άγρια επεισόδια οπαδών ΑΕΚ-Παναθηναϊκού (video)

Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού εκτυλίχθηκαν στο Καματερό το…

Αποκαλύψεις στη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό: Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του δολοφονημένου (video)

ψυχικο δολοφονια

Αποκαλύψεις στη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό: Βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του δολοφονημένου (video)

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών είναι το κινητό τηλέφωνο του Παναγιώτη Στάθη, του τοπογράφου που δολοφονήθηκε…

Απόπειρα έξωσης οικογένειας στην Πετρούπολη – «Τα “Κοράκια” Ας “Μην Λογαριάζουν Χωρίς Τον Ξενοδόχο”»

exosi

Απόπειρα έξωσης οικογένειας στην Πετρούπολη – «Τα “Κοράκια” Ας “Μην Λογαριάζουν Χωρίς Τον Ξενοδόχο”»

Δριμύ κατηγορώ για τον «εφιάλτη» των funds από τον δήμαρχο Πετρούπολης

Βαριά καμπάνα στους αντιεξουσιαστές-ληστές της Πάτρας – Ανάμεσά τους και ο γιος του Στέλιου της 17Ν

πατρα αντιεξουσιαστες

Βαριά καμπάνα στους αντιεξουσιαστές-ληστές της Πάτρας – Ανάμεσά τους και ο γιος του Στέλιου της 17Ν

Μεταξύ των κατηγορουμένων ήταν και ο γιος του καταδικασμένου για συμμετοχή στην «17 Νοέμβρη».