ΠΑΣΟΚ: Η πρώτη επίσημη αντίδραση και η προειδοποίηση σε Δούκα να… τελειώσει τη θητεία του (ηχητικό)

«Αν ήμουν πολίτης του Δήμου Αθηναίων θα ήθελα ο δήμαρχός μου να εκπληρώσει τη θητεία του», ανέφερε σε συνέντευξή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας

5999815

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και η τρίτη θέση για το ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν αναβρασμό στη Χαριλάου Τρικούπη με ολοένα και περισσότερα στελέχη να τάσσονται κατά του Νίκου Ανδρουλάκη και να ζητάνε την επίσπευση της εκλογής προέδρου.

Μάλιστα ήδη έχουν αναπτυχθεί σενάρια για το ποιοι θα διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος, με πολλά ονόματα να εμπλέκονται και αυτό που ξεχωρίζει όμως να είναι του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γλαβίνας, μιλώντας σήμερα Πέμπτη (13/06) στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά 90.1, επέμεινε ότι η επίσημη θέση του κόμματος είναι οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου να ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2025, αναφέροντας ότι η τήρηση του καταστατικού δεν είναι υπεκφυγή αλλά σεβασμός στα όργανα και την κοινωνία.

Βέβαια ο ίδιος απάντησε και στις φήμες που ακούγονται και για το αν πιστεύει ότι ο Χάρης Δούκας θα πρέπει να εξαντλήσει τη θητεία του στο Δήμο Αθηναίων.

«Αν ήμουν πολίτης του Δήμου Αθηναίων θα ήθελα ο δήμαρχός μου να εκπληρώσει τη θητεία του.

Εκτιμώ ότι ο κ. Δούκας θα εκπληρώσει τη θητεία του και θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που κάνει ήδη με πολύ καλό τρόπο και πολύ επιτυχημένα να είναι ο Δήμαρχος Αθηναίων».

Με λίγα λόγια ο κ. Γλαβίνας στέλνει το πρώτο μήνυμα από το στενό κύκλο του Νίκου Ανδρουλάκη και ουσιαστικά καλεί τον Δήμαρχο Αθηναίων να μην εμπλακεί στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

Ειδήσεις σήμερα:

Χαμός στο OPEN με τους χαρακτηρισμούς Μπογδάνου: «Την είδατε; Κήτος, βυτίο» – Η αντίδραση της Τσολάκη (video)

«Σε λίγες ώρες αναχωρώ από την Ελλάδα» – Το αντίο του Jo Di και κάποιες σκέψεις για τις ευρωεκλογές

Κύθηρα: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα γυναίκας – Πρώτες εκτιμήσεις λένε για εγκληματική ενέργεια

Viral βίντεο από Βέροια: Ακομπλεξάριστοι μπαμπάδες χόρεψαν μπαλέτο με τις κόρες τους και αποθεώθηκαν

Καυστική απάντηση Κοτζιά σε Σαμαρά : «Υπέγραφε κείμενα στην ΕΕ με αναφορές σε … νέτα σκέτα Μακεδονία»

Κοτζιάς

Καυστική απάντηση Κοτζιά σε Σαμαρά : «Υπέγραφε κείμενα στην ΕΕ με αναφορές σε … νέτα σκέτα Μακεδονία»

Ο Νίκος Κοτζιάς, με ανάρτησή του στο Facebook, απάντησε σκωπτικά στους ισχυρισμούς του Αντώνη Σαμαρά…

«Κεραυνοί» Σαμαρά για Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να την οδηγήσει να αποκοπεί από την κοινωνία

ΣΑΜΑΡΑΣ

«Κεραυνοί» Σαμαρά για Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να την οδηγήσει να αποκοπεί από την κοινωνία

Οξύτατη επίθεση στον Κυρ. Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της εκδήλωσης στο…