Newsroom

Newsroom

ΠΑΣΟΚ: Τι δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις για την ηγεσία – Σκληρή μάχη στο δεύτερο γύρο

Φουντώνει η μάχη για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ και οι πρώτες δημοσκοπήσεις δείχνουν ντέρμπι

ΠΑΣΟΚ 1

Ακόμα να συνέλθει το ΠΑΣΟΚ από το αρνητικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών με τη μάχη για την ηγεσία να έχει ανάψει για τα καλά. Την ίδια στιγμή έχουν ξεκινήσει να διενεργούνται οι πρώτες «μυστικές» δημοσκοπήσεις

«Aν το βιβλίο μιλάει για την κατεύθυνση των κομμάτων το 2050, εγώ θέλω ο χώρος στον οποίο πάντα ανήκω, θέλω το ΠΑΣΟΚ και η ευρύτερη δημοκρατική παράταξη να μπορέσει να κερδίσει το στοίχημα, τώρα. Και θα κάνω ό,τι μπορώ γι αυτό», δήλωσε χθες ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, επισημοποιώντας με κάποιον τρόπο τη δική του υποψηφιότητα για το τιμόνι του ΠΑΣΟΚ.

Στο ίδιο κλίμα η μετωπική επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη από τη Νάντια Γιαννακοπούλου στην συνεδρίαση Πολιτικού Συμβουλίου-ΚΟ του ΠΑΣΟΚ πυροδότησε νέα κλίμα έντασης και εσωστρέφειας

«Δεν είμαι υπάλληλος για να φοβάμαι απόλυση. Το ΠΑΣΟΚ δεν προχώρησε ποτέ ως κόμμα νεκρικής σιωπής και δημοκρατικού συγκεντρωτισμού» τόνισε απαντώντας στις απειλές περί διαγραφών του Ν. Ανδρουλάκη.

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις για το ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το πώς θα προχωρήσει, ενώ τα πρώτα δείγματα γραφής θα φανούν στην Κεντρική Επιτροπή στις 30 Ιουνίου.  Το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξαναβάλει υποψηφιότητα και ο ίδιος.

«Εγώ είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα ώρα και στιγμή από τη βάση της δημοκρατικής παράταξης» δήλωσε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Κουβαρά, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις για τους πιθανούς υποψήφιους διεκδικητές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ έχουν αρχίσει και τρέχουν, σημειώνεται βέβαια πως εάν δεν ανακοινωθούν επίσημα και αρχίσουν τα ονόματα τους να περνούν στην κοινή γνώμη, δεν υπάρχει μεγάλη ασφάλεια στις προβλέψεις.

Σύμφωνα όμως με το newsit.gr, στις πρώτες δημοσκοπήσεις που έγιναν ο Νίκος Ανδρουλάκης βγαίνει πρώτος στον πρώτο γύρο, αλλά στον δεύτερο φαίνεται να έχει σημαντικές πιθανότητες ήττας εφόσον συνασπιστούν Δούκας και Γερουλάνος. Πολλές πιθανότητες να κατέβει έχει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Όσα έγιναν στα «όργανα» του ΠΑΣΟΚ

 

Η Γαλλία ψηφίζει σε μια από τις κρισιμότερες εθνικές εκλογές των τελευταίων δεκαετιών

ΓΑΛΛΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η Γαλλία ψηφίζει σε μια από τις κρισιμότερες εθνικές εκλογές των τελευταίων δεκαετιών

Τα εκλογικά τμήματα άνοιξαν σήμερα στις 08:00 (09:00 ώρα Ελλάδας) στη μητροπολιτική Γαλλία, όπου 49…