Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο σύντροφος της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας 19χρονης από 16χρονη τα ξημερώματα της Τρίτης 16 Ιουλίου έξω από κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στον Πειραιά.

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ 2048x1365 1

Σάλο προκαλεί η είδηση ότι ο 20χρονος που συνελήφθη ως συνεργός στην απόπειρα δολοφονίας 19χρονης στον Πειραιά, ήταν ανάμεσα στους χούλιγκαν που συνελήφθησαν για τα αιματηρά επεισόδια έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

 

Πειραιάς: 16χρονη μαχαίρωσε 19χρονη έξω από κλαμπ – Συνελήφθη μαζί με τον συνεργό της

 

Ο 20χρονος είχε συλληφθεί για τη δολοφονική επίθεση κατά των ΜΑΤ στον Ρέντη, όπου έπεσε νεκρός ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος συνελήφθη ως συνεργός της 16χρονης που μαχαίρωσε με μένος 19χρονη έξω από νυχτερινό κέντρο στην Πειραιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κίνητρο της 16χρονης ήταν η ερωτική αντιζηλία, καθώς η ίδια θεώρησε ότι το θύμα προσπάθησε να προσεγγίσει τον 20χρονο με τον οποίο διατηρεί δεσμό.

Ο ίδιος φρόντισε να εξαφανίσει το όπλο το μαχαίρι της επίθεσης και διέφυγε μαζί με την 16χρονη, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο στον δρόμο. 

Η 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Το περιστατικό έγινε χθες τα ξημερώματα μπροστά σε τουλάχιστον 10 νεαρούς που επίσης βρίσκονταν έξω από το κατάστημα, ενώ η επίθεση καταγράφηκε από κινητό που περιήλθε σε γνώση των Αρχών.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, 16χρονη ημεδαπή για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ακόμη, συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε από την 16χρονη.

Ειδικότερα, 16χρονη, συνοδευόμενη από 20χρονο, βρίσκονταν εξωτερικά καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης, πρώτες πρωινές ώρες χθες, στον Πειραιά, όταν η 16χρονη επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και έπληξε 19χρονη ημεδαπή, ευρισκόμενη στο ίδιο σημείο.

Ο 20χρονος μάζεψε το αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο είχε πέσει στο έδαφος και μαζί με την 16χρονη διέφυγαν, εγκαταλείποντας την παθούσα σοβαρά τραυματισμένη.

Η 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ανωτέρω αστυνομικοί που επιλήφθηκαν της έρευνας, κατόπιν συνδυαστικής αξιολόγησης πληροφοριών και αποδεικτικών στοιχείων, ταυτοποίησαν και εντόπισαν τους ανωτέρω κατηγορούμενους τις επόμενες ώρες.

Επιπλέον, συνελήφθη γονέας της 16χρονης για την παραμέληση της εποπτείας της. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά».

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Πάτρα: Περιορίστηκε η φωτιά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 60 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11…