Πένθος στον Άρη: Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Κάλλεν, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ

Υπήρξε μια εμβληματική φυσιογνωμία στην ιστορία του ΑΡΗ

Στιγμιότυπο οθόνης 2024 08 18 192924

Η οικογένεια του Άρη είναι από σήμερα φτωχότερη, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Χρήστος Κάλλεν. Ο εκλιπών, που υπήρξε μια εμβληματική φυσιογνωμία στην ιστορία του ΑΡΗ, διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Η ΠΑΕ Άρης, μέσω ανακοίνωσής της, θέλησε να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Χρήστου Κάλλεν. «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», καταλήγει η ανακοίνωση των «κίτρινων» ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η αντίστοιχη ανακοίνωση του ΑΣ Άρης: «Ο Α.Σ. Άρης εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Χρήστου Κάλλεν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών».

Επί θητείας του εκλιπόντος, οι Θεσσαλονικείς διεκδίκησαν για τελευταία φορά το πρωτάθλημα, το οποίο έχασαν από τον Ολυμπιακό στο ιστορικό μπαράζ του Βόλου τη σεζόν 1979/80. Μάλιστα, επί προεδρίας του ο Άρης κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ έφερε, μεταξύ άλλων, στην Ελλάδα το διάσημο Γερμανό προπονητή Ντίτμαρ Κράμερ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακρίτα: «Αποκάλυψε» τον αστυνομικό που έβρισε τον Παππά – «Αλήθεια ανήκει ακόμα στην ΕΛΑΣ;»

Το πρώτο τετράποντο στην ιστορία του μπάσκετ είναι γεγονός – Το πέτυχε ο Κρις Μπανκέρο στις Φιλιππίνες (video)

Μύκονος: Τι απαντά ο δήμαρχος του νησιού στις αντιδράσεις για τον υπερτουρισμό και τις «προκλητικές» τιμές 

Ο Κώστας Βαξεβάνης για τον Νίκο Παππά: «Υπάρχει μια μεγάλη παγίδα, οργανωμένη και επικίνδυνη»

Γιώργος Κύρτσος: Πήρε θέση για την κόντρα της ΝΔ με τον Νίκο Παππά – «Τα έχουν μπερδέψει ορισμένοι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ»

Γιώργος Κύρτσος: Πήρε θέση για την κόντρα της ΝΔ με τον Νίκο Παππά – «Τα έχουν μπερδέψει ορισμένοι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ»

Επίθεση στον τρόπο που χειρίζονται τις καταστάσεις στην αστυνομία οι συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ έκανε ο…

Αλέν Ντελόν: Το «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου στον εμβληματικό ηθοποιό

Αλέν Ντελόν: Το «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου στον εμβληματικό ηθοποιό

«Εκπροσώπησε το καλύτερο του "κινηματογραφικού θαύματος" της Γαλλίας. Ένας πρεσβευτής της κομψότητας, του ταλέντου, της…