Πέραμα: Ρατσιστικό σόου από τον Δήμαρχο που απειλεί, βρίζει και καταβρέχει μικρά παιδιά (video)

Κουστουμαρισμένος ο δήμαρχος και με συνοδεία κάμερας πήρε τη μάνικα από υδροφόρα και κατέβρεξε την οικογένεια Ρομά και τα υπάρχοντά της

Ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκος, έδειξε το ακροδεξιο του πρόσωπο και πως αντιμετωπίζει τους κατοίκους του δημου του ως 2ης διαλογής. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media όπου ο κουστουμαρισμένος δήμαρχος και με συνοδεία κάμερας και υδροφόρας άρχισε να λογομαχεί με μια γυναίκα Ρομά ενώ έδινε εντολές σε εκείνον που κρατούσε κάμερα λέγοντας: «τραβάτε, τραβάτε».

Ο Γιάννης Λαγουδάκος άρπαξε τη μάνικα και άρχισε να καταβρέχει τους Ρομά και τα υπάρχοντά τους. «Αν πάθουν τίποτα τα μωρά», του είπε η γυναίκα και εκείνος απάντησε αμέσως «Στο σπίτι σας, στο χώρο σας, στο δήμο σας. . Στο ίδρυμα σήμερα τα μωρά και εσείς στο μπουζουρού».

Ο ίδιος στηρίχθηκε από Νέα Δημοκρατία και την ακροδεξιά της περιοχής στις εκλογές και υπήρξε και παλαιότερα δήμαρχος με στήριξη ΝΔ.

Μάλιστα συμφωνα με πληροφορίες όταν  έκανε το ρατσιστικό του σόου η Αστυνομία που βρισκόταν στην περιοχή κοιτούσε αδιάφορη.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Npress Media (@npress.gr)

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι