Πέθανε ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από 18χρονο σε νυχτερινό κλαμπ στον Έβρο

Πατέρας 4 παιδιών και παρέμενε μέχρι τώρα στη ζωή με μηχανική υποστήριξη

5463965

Κατέληξε πριν από λίγο στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση, ο 42χρονος πατέρας 4 παιδιών, θύμα άγριου καυγά και ξυλοδαρμού σε νυχτερινό κλαμπ στις Φέρες στον Έβρο το βράδυ της 15ης Αυγούστου.

Ο ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση, πατέρας 4 παιδιών, ήταν κλινικά νεκρός και παρέμενε στην ζωή με μηχανική υποστήριξη.

Ο σοβαρός τραυματισμός του προήλθε από το… «πέταγμα» που του έκανε ένας 18χρονος γνώστης πολεμικών τεχνών, έξω από το κλαμπ κατά την διάρκεια του άγριου καυγά τους. Ο νεκρός πλέον 42χρονος έσκασε με το κεφάλι πίσω κάτω στο έδαφος και παρά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις που του έγιναν στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης, οι γιατροί εξ αρχής ήταν απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, μια και η κατάσταση του ήταν πολύ κρίσιμη,

Όπως μεταδίδει το evros-news.gr ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να μείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (εγγυοδοσία 1.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης όπου και μένει), ο 18χρονος που είχε συλληφθεί ως βασικός κατηγορούμενος για το σοβαρό τραυματισμό αρχικά του αποθανόντα, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία και απολογήθηκε χθες έχοντας δικηγόρο τον βουλευτή της “Ελληνικής Λύσης” Πάρη Παπαδάκη.

Προφανώς ο Ανακριτής και Εισαγγελέας δεν επέβαλλαν προσωρινή κράτηση διότι είχε καθαρό ποινικό μητρώο και εξαιτίας του γεγονότος ότι βρίσκεται σε μετεφηβική ηλικία.

Τώρα, μετά τον θάνατο του 42χρονου η κατηγορία (βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη) προφανώς θα αλλάξει, αλλά ουδείς γνωρίζει αν η Δικαιοσύνη αποφασίσει την προφυλάκιση του 18χρονου κατηγορούμενου. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία που είχε συλληφθεί, έμεινε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο, αφού έτσι και αλλιώς μετά τον αρχικό άγριο διαπληκτισμό, δεν ήταν αυτός που προκάλεσε τον πολύ σοβαρό τραυματισμό στον 42χρονομ εξ αιτίας του οποίου και κατέληξε.

Οργή σε συγγενείς και φίλους του 42χρονου στον Έβρο

Στους συγγενείς, φίλους και γνωστούς του 42χρονου νεκρού πλέον οικογενειάρχη με 4 παιδιά, επικρατούσε από την πρώτη στιγμή έντονη οργή για το περιστατικό και τον τρόπο που ο 18χρονος τον έστειλε πολύ σοβαρά τραυματισμένο να χαροπαλεύει στη ΜΕΘ του Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης.

Θεωρούν ότι ο νεαρός δούλευε στο νυχτερινό κλαμπ ως πορτιέρης και πήρε μέρος στον άγριο καυγά που ξεκίνησε μεταξύ του 42χρονου και του πατέρα μιας κοπέλας στα πόδια της οποίας κατά τύχη έπεσε ένα κομμάτι από ποτήρι που έσπασε ο εκλιπών.

Η Αστυνομία των Φερών από τον Δεκαπενταύγουστο ακόμα βρίσκεται σε επιφυλακή για τον φόβο αντιδράσεων, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Αστυνομία της Αλεξανδρούπολης, αφού οι ομογενείς συγγενείς, γνωστοί και φίλοι του 42χρονου είναι εξοργισμένοι.

Ειδήσεις σήμερα:

Πορτοσάλτε και Αναστασοπούλου ετοιμάζουν εκπομπή στον ΣΚΑΙ και το τρέιλερ προκαλεί… γέλια (video)

Νέο έκτακτο δελτίου καιρού: Σε ποιες περιοχές θα «ρίξει» χαλάζι και κεραυνούς

Influencer που έχει ταξιδέψει σε 190 χώρες αποκάλυψε ποια είναι η πιο υπερεκτιμημένη

Καιρός: 31.000 κεραυνοί έπεσαν τη Δευτέρα – Προσοχή για 5 περιοχές τις επόμενες ώρες

Γιούχαραν τον Μητσοτάκη στην Πεντέλη – Ξεκίνησε η σύσκεψη στην αστυνομοκρατούμενη περιοχή

Γιούχαραν τον Μητσοτάκη στην Πεντέλη – Ξεκίνησε η σύσκεψη στην αστυνομοκρατούμενη περιοχή

Καθόλου... θερμή δεν ήταν η υποδοχή που επεφύλασσαν οι κάτοικοι της Πεντέλης στον Κυριάκο Μητσοτάκη