Πλακιάς: Νέες αιχμές για τη συναυλία – «Μία ερώτηση μόνο και δεν θα σας ενοχλήσω ξανά»

«Καμία οικογένεια δεν βγήκε να συμφωνήσει με την δήλωση της προέδρου», σημειώνει στην ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς

plakias

Με νέα ανάρτηση στα social media o Νίκος Πλακιάς ασκεί κριτική στην συναυλία μνήμης για τα θύματα των Τεμπών που είναι προγραμματισμένη για τις 11 Οκτωβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, ήταν από τους πρώτους που διατύπωσαν ενστάσεις για την επίμαχη συναυλία και στη νέα του παρέμβαση σημειώνει τονίζει μεταξύ άλλων πως «καμία οικογένεια δεν βγήκε να συμφωνήσει με την δήλωση της προέδρου ούτε καν τα μέλη του συλλόγου που λέει ότι έχει», αφήνοντας σαφείς αιχμές για την Μ. Καρυστιανού παρόλο που αυτή προσπαθεί να διατηρήσει ένα πιο ενωτικό κλίμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ν. Πλακιάς

«Κάπου εδώ πρέπει να πω την απορία μου: Όταν μπήκα στο Χ ήξερα πάνω κάτω τι θα αντιμετωπίσω Μια ερώτηση μόνο και δεν θα σας ξανά ενοχλήσω. Βλέπεται ότι έγινε μεγάλο θέμα για την συναυλία και το οικονομικό αντίτιμο που χρειάζεται κάποιος για να πάει. Διαφωνήσαμε μέχρι τώρα 18 οικογένειες με αναρτήσεις στα social ο καθένας με την άποψη του.

Καμία οικογένεια δεν βγήκε να συμφωνήσει με την δήλωση της προέδρου ούτε καν τα μέλη του συλλόγου που λέει ότι έχει. Δεν σας βάζει σε ερωτήματα; Έτσι από περιέργεια ρωτάω. Δεν σας βάζει σε ερωτήματα; Τόσο απλά».

«Διαβάζω ότι διάφοροι καλλιτέχνες θα παραβρεθούν αφιλοκερδώς στο καλλιμάρμαρο για μια συναυλία που θα είναι αφιερωμένη στα ΤΕΜΠΗ Μεταξύ των καλλιτεχνών είναι και οι @sokratismalamas @ thanasispapakonstantinou@foivosdelivorias και άλλοι .

Μέχρι εδώ όλα καλά μέχρι που έπεσε το μάτι μου στο εισιτήριο για την είσοδο με αντίτιμο 15 €. Γνωρίζετε που θα πάνε αυτά τα χρήματα ; Γνωρίζετε ότι ο σύλλογος που το διοργανώνει απαρτίζεται από 6 οικογένειες ; Ζητήσατε καταστατικό συλλόγου ; Ζητήσατε να δείτε αν είναι νόμιμος ; Γνωρίζετε ότι όλες οι άλλες οι οικογένειες είμαστε αντίθετοι σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά αντίτιμα .

Χαιρετώ την κίνηση σας και ευχαριστώ που δεν μας ξεχνάτε . Θα σας πω μόνο ακυρώστε την παρουσία σας εκεί διότι θα ακολουθήσουν νομικές διαδικασίες και ασφαλιστικά μέτρα . Οποιος έχει οικονομική ανάγκη να χρησιμοποιήσει μόνο το όνομα του συγγενή του και όχι τον αριθμό 57 και πληθυντικό όπως πχ ΘΥΜΑΤΩΝ .

Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15€. Κάποτε θα κάνουμε αυτή την συναυλία χωρίς οικονομικά αντίτιμα και με χιλιάδες κόσμο», ήταν η χθεσινή του ανάρτηση που πυροδότησε κύκλο αντιπαραθέσεων για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα με τη συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο

H πρωταγωνίστρια στον ξυλοδαρμό της Γλυφάδας ποζάρει με όπλο στο σχολείο της

Κουτσούμπα: «Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Πορτοσάλτε» – Ο ΣΚΑΪ πήγε χωρίς άδεια σε ανασκαφή και τα έβαλε με την πρώην πρόεδρο των αρχαιολόγων

Ξεφεύγει η κατάσταση με… τους δημοσιογράφους: Την «έπεσαν» στην Κεφαλογιάννη για μια δήλωση για τον γάμο της

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Πρωτοφανής επίθεση του Άρη Πορτοσάλτε στον Χάρη Δούκα: «Κομματάρχης και λαϊκιστής» (video)

Πρωτοφανής επίθεση του Άρη Πορτοσάλτε στον Χάρη Δούκα: «Κομματάρχης και λαϊκιστής» (video)

Ο Άρης Πορτοσάλτε, έχει δηλώσει φανατικός υποστηρικτής της Άννας Διαμαντοπούλου την οποία βλέπει ως διάδοχο…

Το Ισραήλ χτύπησε τη Συρία: Βομβάρδισε συγκρότημα κτιρίων στη Δαμασκό – Τουλάχιστον 3 νεκροί

Το Ισραήλ χτύπησε τη Συρία: Βομβάρδισε συγκρότημα κτιρίων στη Δαμασκό – Τουλάχιστον 3 νεκροί

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ισραηλινή αεροπορία χτύπησε συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή του προαστίου Μεζά,…