Ποινή φυλάκισης 12 μηνών στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ που χτύπησε τη σύντροφό του

Καταδικάστηκε ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών και του επιβλήθηκαν επίσης περιοριστικοί όροι.

1100 e9fe6f8d 3499 412c 810b 6c532298735a

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκε ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως.

Επίσης, του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι να μην προσεγγίζει την παθούσα, δημοσιογράφο και να μην επικοινωνήσει μαζί της με οποιαδήποτε τρόπο (φυσικά, τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά) μέχρι την αμετάκλητη εκδίκαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι στον δημοσιογράφο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος.

Η δίκη είχε αναβληθεί για σήμερα (28/06) μετά από αίτημα του συνηγόρου του δημοσιογράφου, ο οποίος παρέμεινε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Η σύντροφός του, επίσης, δημοσιογράφος στην ΕΡΤ κατήγγειλε ότι την χτύπησε και την έστειλε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (23/06), αλλά η καταγγελία έγινε την Τετάρτη (26/06) από τη δημοσιογράφο στη ΓΑΔΑ και ο δημοσιογράφος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Σταύρος Ξαρχάκος: Ακύρωσε τη συναυλία του στην Κρήτη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες – Η ανάρτησή του

Δημοσιογράφος ΕΡΤ: Του ζήτησαν να κάνει ρεπορτάζ για τον ξυλοδαρμό που είχε διαπράξει ο ίδιος (video)

Γιάμαλη: Η τελευταία εκπομπή στο KONTRA – Αποχαιρέτησε συγκινημένη το κοινό (video)

ANT1: Επέβαλε dress code στους εργαζόμενους – Οι σπόντες Παπαδάκη και Αναστασοπούλου (video)

Νέα παρολίγον τραγωδία με τρένο της Hellenic Train – Η σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή

treno 7

Νέα παρολίγον τραγωδία με τρένο της Hellenic Train – Η σύγκρουση με διερχόμενο αυτοκίνητο αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή

Παρολίγον νέα τραγωδία με αμαξοστοιχία τρένου της Hellenic Train και ενός αυτοκινήτου σήμερα το μεσημέρι.