Πολάκης: Έδωσε στη δημοσιότητα την περικοπή του μισθού του – Η πρόταση σε Τασούλα

O Παύλος Πολάκης δημοσίευσε την περικοπή του μισθού του, σε μια ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες

Πολάκης 1

Ο Παύλος Πολάκης έδωσε στη δημοσιότητα το έγγραφο με την περικοπή στον μισθό του το οποίο υπογράφει ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.

Ταυτόχρονα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τη δική του απάντηση – πρόταση στον Κ. Τασούλα και έστειλε μήνυμα εκτός και εντός του κόμματος.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης

«Ενώ όλο το σκηνικό και του υποτιθέμενου «μπουλινγκ σε άρρωστη γυναίκα» και του ψεύτικου χρονοκαθυστερημένου κλάματος ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ πως ήταν αφενός ανύπαρκτο και αφετέρου στημένο ο Προέδρος της Βουλής προχώρησε στην περικοπή της βουλευτικής μου αποζημίωσης!

Έτσι ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ δημοσιοποιώ το έγγραφο της περικοπής για να μείνει και στην ιστορία του Κοινοβουλίου ως ΜΝΗΜΕΙΟ ψευδεπίγραφου και υποκριτικού καθωσπρεπισμού και εκδικητικότητας απέναντι σε αυτό που φοβάστε!!

Έτσι για να «ικανοποιηθούν» και κάποιοι μες στο Σύριζα που νόμιζαν πως θα ξεμπέρδευαν μαζί μου αλλά δεν.

Κύριε Τασούλα πρόεδρε της Βουλής ,αυτήν την εξοικονόμηση που θα κάνεις θα σου πρότεινα να τη δώσεις στο Δήμο Σφακίων για την ενίσχυση του Δημοτικού Φροντιστηρίου στα παιδιά της περιοχής.

Υγ .Εγώ είχα, έχω και θα έχω δουλειά .

Από την πολιτική δεν ζω,14 χρόνια ΠΡΟΣΦΕΡΩ».

Πολάκης: «Θα γίνει ότι χρειαστεί»

Στον απόηχο της ευθείας αμφισβήτησης του Στέφανου Κασσελάκη κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο Παύλος Πολάκης μίλησε στο Documento.

Ενώπιον του καθοδηγητικού οργάνου του κόμματος ο πρώην αν. υπουργός Υγείας ούτε λίγο ούτε πολύ κατέστησε τον πρόεδρο του κόμματος πολιτικά ανίκανο να καταρτίσει και να εκφράσει «ένα πρόγραμμα λαϊκά καταzνοητό, κοινωνικά αναγκαίο, σε σύγκρουση με τη διαπλοκή που να φέρνει ελπίδα στη νέα γενιά». «Δυστυχώς, η σημερινή μας ηγεσία κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το εξασφαλίσει. Γι’ αυτό χρειάζονται μεγάλες αλλαγές και σύντομα. Και όσο με αφορά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’ αυτό» ήταν τα λόγια του στην πολυκύμαντη συνεδρίαση της Πέμπτης.

Τα αίτια της αμφισβήτησης

Στο ίδιο μοτίβο ο ανεξάρτητος βουλευτής επισημαίνει στην εφημερίδα πως η αιτία όσων ανέφερε στην Πολιτική Γραμματεία ήταν η «εικόνα του κόμματος», συμπληρώνοντας ότι «σαφώς και συνέβαλε» η διαγραφή του από την ΚΟ μετά τα δάκρυα της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Ειδικότερα, στο ερώτημα αν η διαγραφή του από την ΚΟ ήταν η αιτία ή η αφορμή για την αμφισβήτηση του Στέφ. Κασσελάκη απάντησε:

«Είναι πολύ ξεκάθαρη η τοποθέτηση που έκανα. Αιτία είναι η εικόνα που βγάζουμε ως κόμμα την τελευταία περίοδο. Σαφώς συνέβαλε και η ιστορία του στημένου κλάματος από τη Λινού και της μετέπειτα διαγραφής μου από την ΚΟ, για την οποία αποδείχτηκαν τα μύρια όσα και δεν έχουν επιδειχτεί τα αντανακλαστικά που έπρεπε».

«Θα καταθέσετε τα στοιχεία που έχετε δημοσιοποιήσει για την Αθηνά Λινού στον αρμόδιο εισαγγελέα;» ρωτήσαμε, με τον Π. Πολάκη να απαντά καταφατικά. «Εάν δεν δω ανταπόκριση από το πειθαρχικό…» αντέτεινε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ετσι κι αλλιώς, βέβαια, τα στοιχεία πρέπει να πάνε και στην Εθνική Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων και στο Ελεγκτικό Συνέδριο και στον οικονομικό εισαγγελέα».

Αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στη «βεντέτα» που άνοιξε με την ηγεσία του κόμματος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων εξήγησε ότι «σαφώς θα συμβάλω τα μέγιστα για να διατυπωθεί μια πολιτική γραμμή που θα οδηγήσει στην πτώση του συστήματος και καθεστώτος Μητσοτάκη, το οποίο έχει φέρει σε απόγνωση μεγάλα κομμάτια της εργαζόμενης πλειοψηφίας και των μικρομεσαίων στρωμάτων. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται ένα πρόγραμμα σαν αυτό που διατύπωσα. Ο,τι χρειαστεί να γίνει θα γίνει…».

Στο ευθύ ερώτημα αν εννοεί πως προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του Στέφ. Κασσελάκη στην επικείμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, η απάντησή του ήταν η εξής: «Οι αναγκαιότητες είναι αδήριτες και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον λαό. Και ό,τι χρειάζεται να γίνει θα γίνει συντεταγμένα και στα όργανα».

Ειδήσεις σήμερα:

Αναστάτωση σε πτήση της Aegean: Επέστρεψε στην Κρήτη λόγω των επιθέσεων στο Ισραήλ

Καρυστιανού κατά Πρετεντέρη: «Η δική σας οπτική γωνία είναι από την πλευρά των βολεμένων, η δική μας από της αλήθειας»

Πύργος: Ξύλο σε γάμο επειδή η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού

Ο σκιτσογράφος της «Καθημερινής» Ανδρέας Πετρουλάκης δίκασε τον Άδωνι – Το μήνυμα που δέχτηκε από γιατρό

Παγκόσμια ημέρα σκύλου: Οι χρήστες των social media ανέβασαν τα κατοικίδια τους και μάζεψαν χιλιάδες likes (εικόνες)

pexels wildlittlethingsphoto 2253275

Παγκόσμια ημέρα σκύλου: Οι χρήστες των social media ανέβασαν τα κατοικίδια τους και μάζεψαν χιλιάδες likes (εικόνες)

Σκυλία γέμισε το Twitter με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα που είναι αφιερωμένη σε αυτά

Μποϊκοτάζ Macklemore στο Ντουμπάι: Ακύρωσε συναυλία, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον λαό του Σουδάν – Δείτε την ανάρτησή του

Macklemore 2

Μποϊκοτάζ Macklemore στο Ντουμπάι: Ακύρωσε συναυλία, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον λαό του Σουδάν – Δείτε την ανάρτησή του

Σε μια ανάρτηση το Σάββατο στο Instagram ο βραβευμένος με Grammy, Macklemore δήλωσε ότι πολλοί…

Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Δημιουργείται το «Κίνημα Μελών» υπέρ Κασσελάκη – Αναλυτικά το κείμενο στήριξης

6288806

Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Δημιουργείται το «Κίνημα Μελών» υπέρ Κασσελάκη – Αναλυτικά το κείμενο στήριξης

«Είναι καιρός το κόμμα μας να γυρίσει σελίδα και να επιστρέψει στη σωστή τροχιά, με…

Τραγωδία στο λούνα παρκ: «Όλα όσα έγιναν τα είδα μπροστά μου και είμαι σοκαρισμένος – Συλλυπητήρια στην οικογένεια», λέει ο χειριστής (Video)

jeffrey blum 78l3Q8sQe8w unsplash

Τραγωδία στο λούνα παρκ: «Όλα όσα έγιναν τα είδα μπροστά μου και είμαι σοκαρισμένος – Συλλυπητήρια στην οικογένεια», λέει ο χειριστής (Video)

Όπως λέει, όταν εκσφενδονίστηκε ο 19χρονος, ο ίδιος τρομοκρατήθηκε, και το μόνο που σκέφτηκε ήταν…