Πολάκης για όλα: «Δεν κατεβαίνω για να χάσω» – Η αυτοκριτική για Κασσελάκη και η απάντηση για Αχτσιόγλου

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε και στο πώς γνώρισε τον Στέφανο Κασσελάκη

polakis

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στην εκπομπή One Talk με τον Τάκη Χατζή.

Ο Π. Πολάκης σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ενώ μίλησε και για το παρελθόν του κόμματος με συγκεκριμένες αναφορές στον Στέφανο Κασσελάκη και στην Έφη Αχτσιόγλου. «Είναι δικό μου λάθος. Είναι και δικό μου λάθος και δεν έχω πρόβλημα να το πω. Ο άνθρωπος πρέπει να αναγνωρίζει και τα λάθη του, όπως και τα σωστά του» είπε ο βουλευτής στην αναφορά του Τάκη Χατζή πως «σας τον χρεώνουν τον Κασσελάκη».

Ενώ στην ερώτηση αν επανεκλεγεί ο Στέφανος Κασσελάκης, τι θα κάνει ο ίδιος, η απάντηση του Παύλου Πολάκη ήταν: «Έχω ήδη δηλώσει ότι εγώ ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ γιατί θέλω μια κυβερνώσα αριστερά. Δεν κατεβαίνω, για να χάσω».

Πολάκης για όσα έχουν συμβεί στον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση και για το κριτήριο με το οποίο στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη αντί της Έφης Αχτσιόγλου και των «53» έδωσε ο Παύλος Πολάκης εξηγώντας: «Τους θεωρούσα υπεύθυνους για την όχι σκληρή γραμμή αντιπολίτευσης στην ΝΔ. Και γι αυτό τον στήριξα στις εκλογές μετά. Είχε πει ότι θα υπάρχει πολιτικό επιτελείο συγκεκριμένη γραμμή κλπ. Ούτε επιτελείο υπήρξε ούτε πολιτική γραμμή.

Τα σκέπασε όλα η εικόνα της προσωπικής του υπερπροβολής, της ιδιοσυγκρασίας του, του πλούτου», όπως είπε. «Θεωρούσε ότι έτσι θα προχωρούν τα πράγματα» υποστήριξε για τον Στέφανο Κασσελάκη, για να συμπληρώσει για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών πως «δεν μπορεί να χάνει η ΝΔ 1,1 εκατ. ψήφους και εμείς 300.000.»

«Εγώ τον Αλέξη τον πίστεψα, ήταν από τους λόγους που πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ, έβαλα πλάτη όσο ελάχιστοι στη σύγκρουση με τη διαπλοκή και στο να στήσουμε ένα σύστημα Υγείας στα πόδια του που το πήραμε από μία μνημονιακή κακομοιριά, καταστροφή. Είμαι περήφανος γι αυτό»

«Εγώ με τον Αλέξη Τσίπρα διαφώνησα σε πάρα πολλά πράγματα από το 2021 και μετά και φάνηκε το 2023. Δεν θα στήσω στον τοίχο να πυροβολήσω τον πρώτο άνθρωπο της Αριστεράς μετά τον πόλεμο που είπε ”πάμε να κυβερνήσουμε”», όπως παρατήρησε, «”σε αντίθεση με το ΚΚΕ”».

Κατερίνα Βουτσινά: Έκκληση στον Νίκο Πλακιά να σταματήσει εδώ και τώρα την κόντρα με την Καρυστιανού – «Σταμάτα, σε εκλιπαρώ»

Κατερίνα Βουτσινά: Έκκληση στον Νίκο Πλακιά να σταματήσει εδώ και τώρα την κόντρα με την Καρυστιανού – «Σταμάτα, σε εκλιπαρώ»

«Όπως θα βρεθείς εσύ στο δικαστήριο και θα χρειαστεί να δεις την δική μου μητέρα…

Ιταλία: Τρόμος για 200 επιβάτες σε πτήση της Ryanair – Αεροπλάνο έπιασε φωτιά λίγο πριν απογειωθεί

Ιταλία: Τρόμος για 200 επιβάτες σε πτήση της Ryanair – Αεροπλάνο έπιασε φωτιά λίγο πριν απογειωθεί

Οι επιβάτες χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης για να εκκενώσουν το αεροπλάνο και…

ΚΚΕ: Κατεπείγουσα ερώτηση σχετικά με την επικίνδυνη κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή

ΚΚΕ: Κατεπείγουσα ερώτηση σχετικά με την επικίνδυνη κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή

«Πώς τοποθετείται ο Ύπατος Εκπρόσωπος/Αντιπρόεδρος της ΕΕ;» -  Οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν κατεπείγουσα ερώτηση…