Πολάκης: Η πρώτη συνέντευξη μετά τη διαγραφή – Τι δήλωσε για Λινού, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

«Κατακεραυνώνουν το ύφος μου γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν για αυτά που λέω», σημείωσε ο Παύλος Πολάκης

Πολάκης

Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ παρέμεμψε ο Παύλος Πολάκης ερωτηθείς σχετικά με το επόμενο βήμα μετά την διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στην ψυχή παραμένω ΣΥΡΙΖΑ και στον κόσμο που εκφράζω» τόνισε o βουλευτής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο zarpanews.gr και πρόσθεσε: «Ο λαός ειναι αυτός που απαντάει στο τέλος και βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Ο λαός σε βάζει ή σε βγάζει από την θέση του βουλευτή και τα μέλη του κόμματος είναι αυτά που σε βάζουν ή σε διαγράφουν από το κόμμα» τόνισε, κάνοντας λόγο για ένα κύμα τεράστιας συμπαράστασης προς το πρόσωπό του που εκφράζεται ήδη στα κοινωνικά δίκτυα.

Όσο για την αφορμή της διαγραφής του ο Παύλος Πολάκης σημείωσε πως «Δεν μπορεί την ώρα που ένας βουλευτής ενός κόμματος κάνει μια τεράστια αποκάλυψη για ένα σκάνδαλο για το κέντρο υγείας Φιλιατρών του οποίου η ενεργειακή αναβάθμιση θα φτάσει το 1,75 εκ ευρώ, δεν μπορεί να βάζει να βάζει να κλάμματα η κα Λινού επειδή έκανα παρατήρηση σε μια συνεργάτιδα του Γεωργιάδη. Παρατήρηση, ούτε την προσέβαλα ούτε έβρισα. Δεν είχα καμία έκρηξη. Της είπα απλά «γιατί στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου; » τόνισε ο κ. Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης σχολίασε επιπλέον πως «η ΝΔ έχει ενοχληθεί πάρα πολύ από τις αποκαλύψεις που από το 2019 μέχρι σήμερα κάνω ανελειπώς. Για παράδειγμα σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, στην οποία δεν μπορών να συμμετάσχω.

Ο Παύλος Πολάκης στο Zarpa Radio 89,6: Η λύση θα δοθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Πολάκης: «Δεν θα σταματήσω»

«Μόνο ο λαός διαγράφει», ήταν η χθεσινή πρώτη αντίδραση του Παύλου Πολάκη για την αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε πως «Δε σταματώ πάρτε το χαμπάρι», κάνει λόγο για «στήσιμο» και στη συνέχεια παραθέτει την τοποθέτηση του στην στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, που όπως λέει ήταν και ο λόγος διαγραφής του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και η επιβολή ποινής μισού μισθού από τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Για αυτην την τοποθετηση με διεγραψαν απο την Κοινοβουλευτικη ομαδα του ΣΥΡΙΖΑ και μου εβαλε ποινη μισο μισθο ο Τασουλας!!
ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!
Στησιμο κανονικο!
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !
Μονο ο λαος διαγραφει!!
(Ειχα ετοιμασει αυτα για το βιντεο:
Η σημερινή μου παρέμβαση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου που έρχεται να διαλύσει τον Τομέα της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης.
Τα βασικά σημεία των όσων είπα:
Σχετικά με το ζήτημα της επίταξης των γιατρών: Πάρτε πίσω το άρθρο
Απειλές αυτού του είδους και με το ιταμό ύφος του κ. Γεωργιάδη δεν περνάνε.
Το Σ/Ν που συζητάμε έχει ξετιναχθεί από τους φορείς που μίλησαν χθες. Δεν υπήρξε ένας να πει κάτι καλό. Κάνετε μια μεγάλη διοικητική αλλαγή η οποία θα αποσαρθρώσει το χώρο και βασικά θα αναιρέσει σε πάρα πολλούς τη δυνατότητα να επιλέξουν την οδό της θεραπείας και της απεξάρτησης και όχι της αποκατάστασης, της μείωσης της βλάβης και της ανοχής.
Στηρίξτε τα προγράμματα που έδωσαν ξανά ελπίδα σε χιλιάδες πρώην χρήστες και μην τα εξανδραποδίζετε με αυτό τον τρόπο.
Σχετικά με τα κίνητα που πρέπει να δοθούν στους γιατρούς:
Απαιτείται-και στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουμε καταλήξει σε αυτό-διπλασιασμός έως τριπλασιασμός των αμοιβών του υγειονομικού δυναμικού.
Κάντε τα διάφορα κίνητρα πιο μεγάλα και με χαμηλότερο συντελεστή ώστε να μην παίρνει τα μισά η εφορία. Διαφορετικά ότι και να ανακοινώνετε δεν μεταφράζετε στην πράξη σε οικονομική ενίσχυση.
Και μη μας πείτε δεν υπάρχουν χρήματα. Υπάρχουν αλλά είναι πολιτική επιλογή σας να δοθούν αλλού και θα σας πω ένα παράδειγμα:
Δεν είναι δυνατόν να δίνετε για ενεργειακή αναβάθμιση ενός ΚΥ, 600 με 800 τετραγωνικών μέτρων, 1.755.000 €. Γκρεμίστε το και με αυτά τα λεφτά σας χτίζω εγώ δυο!
Για το ΚΥ Φιλιατρών μιλάω.
Το Πολυδύναμο Κέντρο Υγείας στα Σφακιά, που ήταν 400 περίπου τετραγωνικά μέτρα, το χτίσαμε με 560.000 € μαζί με τον εξοπλισμό»

Ειδήσεις σήμερα:

Σκοτώθηκε η γνωστή Youtuber MotoTanya σε τροχαίο – Ήταν μόλις 39 ετών

Βοιωτία: Πώς αποκαλύφθηκε ότι η 32χρονη είπε ψέματα ότι την απήγαγαν και τη βίασαν

Οι 22 παραλίες που χάνουν τη Γαλάζια Σημαία: Οι 2 πασίγνωστες στην Αττική – Αναλυτικά η ανακοίνωση

Δίκη για δολοφονία Καραϊβάζ: Αθώοι δήλωσαν οι κατηγορούμενοι – «Στη ζωή μου έχω μαλώσει, δεν έχω σκοτώσει»

Δίκη για δολοφονία Καραϊβάζ: Αθώοι δήλωσαν οι κατηγορούμενοι – «Στη ζωή μου έχω μαλώσει, δεν έχω σκοτώσει»

«Δεν έχω καμία σχέση με την δολοφονία του Καραϊβάζ. Δεν τον ήξερα. Από μικρός εργάζομαι»

Βουλγαρία: Σοκάρει βίντεο από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων – Ένας νεκρός και 2 αγνοούμενοι

Βουλγαρία: Σοκάρει βίντεο από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων – Ένας νεκρός και 2 αγνοούμενοι

Σκηνές ταινίας θυμίζουν οι εικόνες από τη Βουλγαρία, με μια τρομακτική έκρηξη να συμβαίνει σε…

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία: Τέσσερις οι νεκροί, αναμεσά τους μητέρα και παιδί – Τραυματίες και εγκλωβισμένοι στα οχήματα (photos)

Πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία: Τέσσερις οι νεκροί, αναμεσά τους μητέρα και παιδί – Τραυματίες και εγκλωβισμένοι στα οχήματα (photos)

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται από το τροχαίο στην Ηλεία καθώς ακόμα παραμένει άγνωστος…

Ολυμπιακοί αγώνες: Το viral βίντεο του Καραλή με τους Έλληνες αθλητές στο Παρίσι – Η ατάκα για το μπέργκερ του Τεντόγλου

Ολυμπιακοί αγώνες: Το viral βίντεο του Καραλή με τους Έλληνες αθλητές στο Παρίσι – Η ατάκα για το μπέργκερ του Τεντόγλου

Τις χαλαρές στιγμές των Ελλήνων αθλητών στο Παρίσι αποτύπωσε ο Εμμανουήλ Καραλής, με τον Μίλτο…

Τραγωδία στην Ηλεία: Πολύνεκρο δυστύχημα από σύγκρουση νταλίκας με τρία αυτοκίνητα – Πληροφορίες για νεκρή μητέρα και παιδί

Τραγωδία στην Ηλεία: Πολύνεκρο δυστύχημα από σύγκρουση νταλίκας με τρία αυτοκίνητα – Πληροφορίες για νεκρή μητέρα και παιδί

Το δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/07) στην εθνική οδό Κυπαρισσίας - Πύργου στην…