Πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή του αναπληρωτή της Τερέζα Μέι

Βρέθηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου στον υπολογιστή του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Βρετανίας, Ντέμιαν Γκριν ο οποίος είναι στενός συνεργάτης της βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

5a216f1c1dc5244b3e8b45bc

Ένας επιθεωρητής της βρετανικής αστυνομίας έκανε έρευνα στον υπολογιστή του και διαπίστωσε την ύπαρξη των φωτογραφιών πορνό.

Ο Λιούις έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2014. Όμως η απόφασή του να μιλήσει δημόσια προκάλεσε την παρέμβαση της Σκότλαντ Γιαρντ. “Οι εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτούμε εν μέσω αστυνομικής έρευνας δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται”, υποστηρίζει εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο πρώην επιθεωρητής μίλησε για την υπόθεση στο BBC. Ερωτηθείς για το εάν είναι σίγουρος ότι το υλικό ανήκει στον Γκριν, υποστήριξε ότι ο υπολογιστής βρισκόταν στο προσωπικό του γραφείο, και είχε πρόσβαση με το όνομά του και το λογαριασμό του.

Ο επιθεωρητής διευκρίνισε ότι οι φωτογραφίες δεν έδειχναν κάτι ακραίο, ενώ δεν υπήρχαν φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας ή σεξουαλικών επιθέσεων.

Ο Γκριν αρνείται όσα του καταλογίζει ο Λιούις. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατέβασα και δεν κοίταξα πορνογραφικό υλικό στον υπολογιστή μου. Αλλά προφανώς όσο διαρκεί η έρευνα δεν μπορώ να πω περισσότερα”, δήλωσε σε δημοσιογράφους. 

Συγκινεί ο Καραλής μετά το μετάλλιο για τις δυσκολίες που έχει περάσει: «Κατάθλιψη, ρατσισμό, τραυματισμούς» (vid)

Συγκινεί ο Καραλής μετά το μετάλλιο για τις δυσκολίες που έχει περάσει: «Κατάθλιψη, ρατσισμό, τραυματισμούς» (vid)

Οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα ολυμπιονίκη μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο άλμα επί…