Πορτοσάλτε – Αναστασοπούλου: Η τηλεθέαση που σημείωσαν στην πρεμιέρα – «Θα κάνουμε την προσπάθεια»

Τι τηλεθέαση σημείωσαν στην πρώτη τους εκπομπή Άρης Πορτοσάλτε και Μαρία Αναστασοπούλου

Αναστασοπούλου Πορτοσάλτε

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Άρης Πορτοσάλτε έκαναν πρεμιέρα τη Δευτέρα με την εκπομπή «Live You» στη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η συγκεκριμένα εκπομπή αποτελεί ένα σημαντικό στοίχημα για τον σταθμό και μοιραία πολλοί περίμεναν την τηλεθέαση που σημείωσαν στην πρώτη τους εκπομπή Πορτοσάλτε και Αναστασοπούλου.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το «Live You» έκανε τηλεοπτικό ντεμπούτο με ποσοστό 16,6% στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό (15-54)  οι μετρήσεις έδειξαν 9,4%.

Πώς υποδέχτηκαν το κοινό Πορτοσάλτε – Αναστασοπούλου

«Καλωσήρθες Μαρία. Καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλή προσπάθεια στην ιστορία την οποία ξεκινάμε σήμερα. Λέγεται LIVE αυτή η ιστορία γιατί ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας αυτό το δίωρο θα το δείτε εδώ και YOU γιατί είναι δικό σας» είπε αρχικά ο Πορτοσάλτε.

«Αυτή θέλουμε να γίνει η δική σας εκπομπή και κάθε μέρα το λέμε περισσότερο για να το ακούμε εμείς, θα κρινόμαστε για το αν έχουμε καταφέρει να ανταποκριθούμε στα θέματα που έχετε ξεκινήσει ήδη να μας στέλνετε», σχολίασε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Το μεγάλο πρόκριμα είναι να καταφέρουμε να αλλάξουμε λίγο τον τρόπο που προσεγγίζουμε αυτά τα θέματα. Όλοι μας έχουμε εκπαιδευτεί σε μία τηλεοπτική διαδικασία πολλών δεκαετιών, που θέλει μία οπτική. Θα προσπαθήσουμε σιγά σιγά αυτό να το διαφοροποιήσουμε λίγο λίγο» πρόσθεσε ο Άρης Πορτοσάλτε με τη Μαρία Αναστασοπούλου να συμπληρώνει:

«Θα κάνουμε την προσπάθεια βήμα βήμα κι επειδή εδώ είμαστε των πράξεων κι όχι των λόγων, πάμε να δούμε τι θα ακολουθήσει αμέσως μετά»

Συνελήφθη 60χρονος ιερέας που απείλησε την πρεσβυτέρα: Πέταξε τον κιμά από το μπαλκόνι – Είχε απειλήσει ότι θα τη σφάξει

ΧΑΛΚΙΔΑ ΡΟΔΙΕΣ ΙΕΡΕΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ

Συνελήφθη 60χρονος ιερέας που απείλησε την πρεσβυτέρα: Πέταξε τον κιμά από το μπαλκόνι – Είχε απειλήσει ότι θα τη σφάξει

Ανέφερε δε ότι και το περυσινό καλοκαίρι απευθύνθηκε στην αστυνομία ύστερα από έναν ακόμη καβγά…

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε την αδερφή του με σιδερογροθιά μπροστά στα ανήλικα παιδιά της – Διακομίσθηκε στο ΑΧΕΠΑ

via kakopoiisi

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε την αδερφή του με σιδερογροθιά μπροστά στα ανήλικα παιδιά της – Διακομίσθηκε στο ΑΧΕΠΑ

H 31χρονη δέχθηκε επίθεση από τον 32χρονο αδερφό της εντός του αυτοκινήτου της, ενώ μάλιστα…