Πώς έγινε το τροχαίο στην Μεσσηνία: Δεν αναγνωρίζονται οι σωροί (video)

Σοκ έχει προκαλέσει η πολύνεκρη τραγωδία, στο δυστύχημα με την εμπλοκή μιας νταλίκας και τριών ΙΧ αυτοκινήτων.

Μεσσηνια τροχαιο 1 1

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με την εμπλοκή νταλίκας και τριών ΙΧ, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7) στην Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας.

Νεκροί είναι ένας 38χρονος και η ενός έτους κόρη του, καθώς και ένας 44χρονος και η 13χρονη κόρη του. Επίσης, έχουν τραυματιστεί σοβαρά, ο 6χρονος γιος του 38χρονου και ο 19χρονος γιος του 44χρονου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η νταλίκα που οδηγούσε ένας 39χρονος και είχε κατεύθυνση προς την Κυπαρισσία, εισήλθε (για άγνωστη ακόμα αιτία) στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανετράπη και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα.

Αρχικά, η νταλίκα συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος και επέβαιναν η συνομήλικη σύζυγός του, η ενός έτους κόρη τους και ο 6χρονος γιος του. Στην συνέχεια, η νταλίκα συγκρούσθηκε με δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 44χρονος και επέβαιναν η 13χρονη κόρη του, ο 19χρονος γιος του και η 66χρονη γιαγιά των δύο παιδιών. Κατόπιν, η νταλίκα συγκρούσθηκε με τρίτο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 35χρονος και επέβαινε ένας 66χρονος.

Αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα έφθασαν στο σημείο πυροσβέστες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί. Οι εικόνες από το σημείο της σύγκρουσης συγκλόνιζε τους πάντες καθώς αμέσως μετά τη σφοδρότατη σύγκρουση, τα οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ακόμα και οι διασώστες λύγισαν από το μέγεθος της τραγωδίας.

 

Μεσσηνια 1

Νεκροί απεγκλωβίστηκαν ο 38χρονος, ο 44χρονος και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Επίσης, απεγκλωβίστηκαν σοβαρά τραυματισμένοι ο 6χρονος, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας και ο 19χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Ελαφρύτερα έχουν τραυματιστεί η 38χρονη σύζυγος του οδηγού του πρώτου ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, η 66χρονη που επέβαινε στο δεύτερο αυτοκίνητο, καθώς και ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του τρίτου αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκαν.

Έρευνες για τα ακριβή αίτια του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η αστυνομία.

 

Δεν αναγνωρίζονταν οι σωροί

Ενδεικτικό της τραγωδίας είναι το γεγονός πως με δυσκολία κανείς, μπορούσε να αναγνωρίσει τις σορούς που μία-μία μεταφέρονταν από τα συντρίμμια στα ασθενοφόρα, όπως και με την κατάσταση των πολυτραυματιών που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Περιφέρειας, σε Κυπαρισσία, Καλαμάτα και Πάτρα.

Πολλές ώρες μετά άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της αναγνώρισής τους και της διαδικασίας της ειδοποίησης των δικών τους ανθρώπων, που δεν πίστευαν στα αυτιά τους για την ασύλληπτη τραγωδία, με θύματα τους συγγενείς τους.

Έξω από τα νοσοκομεία εκτυλίχθηκαν σοκαριστικές  σκηνές καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που είχε συμβεί.

Κορακάκη: Με δάκρυα μετά τον αποκλεισμό στους Ολυμπιακούς – To πρόβλημα υγείας που την δυσκόλεψε

Κορακάκη: Με δάκρυα μετά τον αποκλεισμό στους Ολυμπιακούς – To πρόβλημα υγείας που την δυσκόλεψε

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια καταβεβλημένη από την προσπάθεια σε αντίξοες συνθήκες λύγισε και μίλησε με δάκρυα…

Νέο αλαλούμ στους Ολυμπιακούς: Συγγνώμη και από την ΔΟΕ στη Νότια Κορέα για τη γκάφα όπου την ανέφεραν ως Βόρεια

Νέο αλαλούμ στους Ολυμπιακούς: Συγγνώμη και από την ΔΟΕ στη Νότια Κορέα για τη γκάφα όπου την ανέφεραν ως Βόρεια

Μπέρδεψαν τη Νότια με τη Βόρεια Κορέα στην παρουσίαση.