Πουλόπουλος κατά Λαζόπουλου: «Είναι φρικτό αυτό το πράγμα» – Το σκετς με Κασσελάκη και Τάιλερ (video)

«Το είδα και ήρθα σε πολύ μεγάλη αμηχανία», σημείωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος για το βίντεο του Λάκη Λαζόπουλου

Πουλόπουλος

Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Γιάννης Πουλόπουλος, σχετικά με σατιρικό βίντεο του Λάκη Λαζόπουλου για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μάκμπεθ.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι θα τοποθετηθώ πάρα πολύ σκληρά και προτιμώ να μην το κάνω σε σεβασμό στην πορεία του κυρίου Λαζόπουλου».

Στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» που παρουσίασε ο Λάκης Λαζόπουλος, ανάμεσα σε διάφορα σκετς σατίριζε τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ παρουσιάζοντάς τους ως «Αντωνάκη» και «Ελενίτσα» από την εμβληματική ταινία και αυτό ήταν που πυροδότησε το αιχμηρό σχόλιο του Γ. Πουλόπουλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πουλόπουλος:

«Δεν έχω δει κάτι που να με έχει φέρει σε μεγαλύτερη αμηχανία από αυτό που βλέπω τώρα. Επειδή τον εκτιμώ πάρα πολύ τον κύριο Λαζόπουλο, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.

Άκουγα τη φωνή της Μάρως Κοντού κι έλεγα ότι δεν ακούω καλά, και ότι είναι η Μάρω Κοντού. Είστε σίγουροι ότι είναι ο Τάιλερ και όχι η κυρία Κοντού; Αλήθεια, δε μπορώ να καταλάβω.

Νομίζω ότι θα τοποθετηθώ πάρα πολύ σκληρά και προτιμώ να μην το κάνω σε σεβασμό στην πορεία του κυρίου Λαζόπουλου, ο οποίος έχει κάνει πάρα πολλά ατοπήματα όλα αυτά τα χρόνια. Αλήθεια με ρωτάτε αν χωράει στα πλαίσια της σάτιρας κάτι τέτοιο;

Με πιάνει η καρδιά μου και μόνο που το σκέφτομαι. Όχι, δε χωράει…

Καρυστιανού: Βρέθηκε στη σκηνή με τον Λαζόπουλο και συγκλόνισε – «Δεν έχω να χάσω τίποτα πια» (video)

Είναι φρικτό αυτό το πράγμα που βλέπω και έρχομαι σε τρομερά άβολη θέση. Δεν γνώριζα ότι υπήρχε αυτό. Αυτός ο άνθρωπος το κάνει πάντα αυτό, κι έχει κατηγορήσει και τη Μιμή Ντενίση, αλλά δε μπορούμε πάντα να τον δικαιολογούμε.

Έχει 30 χρόνια καριέρας, αλλά έχει κάνει και ατοπήματα. Αυτό είναι ατόπημα. Το είδα και ήρθα σε πολύ μεγάλη αμηχανία, για να μην πω ότι ντράπηκα».

 

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι