Newsroom

Newsroom

Προαστιακός: Ο διάλογος των μηχανοδηγών – «Τι κάνεις; Εγώ έχω ξεκινήσει, σταμάτα» (video)

Ο δραματικός διάλογος των μηχανοδηγών στους Αγίους Αναργύρους.

6099758

υριολεκτικά την τελευταία στιγμή φαίνεται ότι αποφεύχθηκε η μετωπική σύγκρουση τρένων του προαστιακού στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, Live News, τα δύο τρένα κινούνταν στην ίδια γραμμή και η απόστασή τους ήταν μόλις ένα χιλιόμετρο, όταν έγινε αντιληπτό ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά.

Να σημειωθεί ότι κατά το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού εκείνη τη στιγμή οι συρμοί ήταν γεμάτοι με επιβάτες.

Ο αντιπρόεδρος των μηχανοδηγών, Γιώργος Μανώλης είπε για όσα συνέβησαν σήμερα (13/9) με τα δύο τρένα στους Αγίους Αναργύρους: «Στην αμαξοστοιχία 1210 που ήταν ερχόμενη από Αθήνα προς Αγίου Αναργύρους, ο μηχανοδηγός και πρόεδρος του σωματείου μας άκουσε ότι η αμαξοστοιχία 1307 ανήγγειλε ότι πέρασε τον σταθμό των Αγίων Αναργύρων που αυτό σημαίνει ότι εισέρχεται σε μονή γραμμή».

 Ο διάλογος των μηχανοδηγών

«Που σημαίνει ότι το ένα τρένο κινείται μετωπικά προς το άλλο. Αμέσως επικοινώνησε με τον άλλο μηχανοδηγό και του είπε: Τι κάνεις; Εγώ έχω ξεκινήσει, σταμάτα!», αποκάλυψε ο Γιώργος Μανώλης.

«Σταμάτησαν ακαριαία και οι δύο αμαξοστοιχίες και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα», είπε ο αντιπρόεδρος των μηχανοδηγών στο LiveNews.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι στο συγκεκριμένο κομμάτι της γραμμής, δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση γιατί γίνονται έργα.

«Ξεκίνησαν με χαρτιά και προφορικές εντολές», είπε για τα δύο τρένα ο Γιώργος Μανώλης.

«Υποθέτω ότι το τρένο που ξεκίνησε πρώτο, ήταν αυτό που ερχόταν από την Αθήνα, από το σταθμό Λαρίσης και πήρε τη σωστή εντολή», πρόσθεσε για το παραλίγο δυστύχημα στους Αγίους Αναργύρους.

 

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση: Έρχονται με φόρα από δεξιά και τρομάζουν την κυβέρνηση – Αγγίζουν το 20%

Ραγίζει καρδιές ο Τάσος Κωστής: Εγκατέλειψε την Ελλάδα μετά τον θάνατο της συζύγου του – «Ήμουν δίπλα της μέχρι το τέλος»

Μίλτος Τεντόγλου: Κατάφερε να κάνει καθίσματα έχοντας τον Εμμανουήλ Καραλή στην πλάτη του – Το ποστάρισμα του «Manolo» (video)

Ρέθυμνο: Η κραυγή αγωνίας μίας μητέρας – «Θα είμαι μαζί με το παιδί μου έξω από την τάξη μέχρι να έλθει η νοσηλεύτρια»