Προκλητικός και υπέρμαχος της σφαγής στην Γάζα ο Άδωνης: «Είμαι ευτυχής που η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision ήρθε 2η»

Ο υπουργός Υγείας με περίσσιο θράσος υποστήριξε ότι η Ισραηλινή τραγουδίστρια Εντέν Γκολάν, αντιμετώπισε μπούλινγκ από αριστερά, αριστερίστικα κινήματα και ισλαμιστές.

adonis 0

Εναντίον όσων επέκριναν τη συμμετοχή του Ισραήλ στη φετινή Eurovision και όσων διαδηλώνουν για τη σφαγή στη Γάζα, εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στην ΕΡΤ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας έδειξε σχεδόν ενθουσιασμένος από την υψηλή θέση που έλαβε η Ισραηλινή τραγουδίστρια Εντέν Γκολάν, ισχυριζόμενος ότι αντιμετώπισε μπούλινγκ από αριστερά, αριστερίστικα κινήματα και ισλαμιστές.

Τα χιουχαρίσματα τα είδε μήνυμα εναντίον του αντισημιτισμού

Επισήμανε μάλιστα ότι η Γκολάν ήρθε δεύτερη στις προτιμήσεις του ευρωπαϊκού κοινού και αυτό ήταν, κατά την άποψή του, ένα μήνυμα εναντίον του αντισημιτισμού που έχει γεννηθεί ξανά στη Δύση, όπως είπε.

Ήταν μία πολιτική διαδικασία όλο αυτό έτσι όπως εξελίχθηκε, είπε με έμφαση ο κ. Γεωργιάδης.

Φυσικά ο υπουργός υγείας, δεν είδε ότι το  Ισραήλ είχε καταποντιστεί, και σώθηκε από μια περίεργη ψηφοφορία, καθώς το σόου που παρουσίασε ήταν στην καλύτερη περίπτωση μία μετριότητα, ακόμα και όταν εμφανίστηκε στην σκηνή, ακόμα και όταν οι περισσότερες αποστολές είχαν εκφράσει την αντίθεση τους για την Ισραηλινή αποστολή και το τραγούδι, ενώ υπήρχε  και δυσφορία στην αρένα,

Τελικά δεν έμεινε για την τραγουδίστρια από το Ισραήλ ούτε η χαρά της πρωτιάς στο κοινό (την ξεπέρασε ο Κροάτης καλλιτέχνης), ενώ βρέθηκε και εκτός τριάδας, παρά τη μεγάλη κινητοποίηση στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη υπέρ της, από την EBU

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

χρήματα Ιανος

Σκάνδαλο στην Καρδίτσα: Έδωσαν επιδόματα σε πάνω από 2.000 άτομα και είπαν πως έχασαν τα δικαιολογητικά στον «Ιανό»

Το ελληνικό δημόσιο συνολικά ζημιώθηκε με 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ συνελήφθησαν τρεις υπάλληλοι