Προσπαθεί να «γεφυρώσει το χάσμα» ο Κυρανάκης στη ΝΔ: Πρότεινε τον Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τους τριγμούς στη ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα στις σχέσεις των δύο πρώην πρωθυπουργών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

κυρανάκης

Σε μια κίνηση αντιπερισπασμού προχώρησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στο ACTION24. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης προσπαθώντας να χρυσώσει το χάπι μετά την κοινή εκδήλωση των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, στην παρουσίαση του βιβλίου «οι απόρρητοι φάκελοι του Καραμανλή», που έχει προκαλέσει πανικό στο Μαξίμου, υπό τη σκιά της μεγάλης πολιτικής φθοράς των ευρωεκλογών αλλά και της εσωστρέφειας , εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι κάποιος ο οποίος να μπορεί να ενώσει και να συνθέσει. Και ανέφερε τα ονόματα της σκληρής ηγετικής πτέρυγας της ΝΔ, των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

 

 

«Παγωμάρα» στις σχέσεις των δύο πρώην πρωθυπουργών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

 

Μάλιστα, ερωτηθείς αν το πρόσωπο θα πρέπει να ενώσει την παράταξη ή τη χώρα, ο κ. Κυρανάκης απάντησε τη χώρα, σημειώνοντας παράλληλα ότι η παράταξη διαθέτει πρόσωπα τα οποία έχουν κατά καιρούς και έχουν κυβερνήσει, και έχουν αποδείξει στην πράξη ότι μπόρεσαν να υπηρετήσουν εθνικούς σκοπούς πολύ καλύτερα από κομματικούς.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές πάντως πολλοί είναι οι γαλάζιοι βουλευτές και στελέχη που θα περιμένουν τις τοποθετήσεις των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ώστε να πάρουν θέση για εσωτερικές μετατοπίσεις που γίνονται στη γαλάζια παράταξη.

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

dentro

Θεσσαλονίκη: Το «δέντρο της μνήμης» προς τιμήν των θυμάτων των Τεμπών θα τοποθετηθεί στην παλιά παραλία

Πάνω του θα ριζώνει ένα μεταλλικό δέντρο με ανοιγμένα τα κλαδιά του προς τον ουρανό

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

βαξ παπ

Υπόθεση Παπαντωνίου: Η αποκάλυψη Βαξεβάνη με τη λίστα Λαγκάρντ, οι απειλές και οι διώξεις

Ο πρώην υπουργός είχε απειλήσει με μηνύσεις και αγωγές για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του…