Newsroom

Newsroom

Πρώτη εμφάνιση Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας (video)

Με επίδεσμο και υψωμένη γροθιά έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων.

τραμπ τραυματιας

Την πρώτη του εμφάνιση μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στην Πενσιλβάνια έκανε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δύο ημέρες αφότου επέζησε από την απόπειρα εναντίον του εμφανίστηκε θριαμβευτής στην εναρκτήρια βραδιά του Συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων στο Μιλγουόκι με έναν επίδεσμο στο δεξί του αυτί.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ο μεγάλος λευκός επίδεσμος κάλυπτε μεγάλο μέρος του δεξιού του αυτιού, στο οποίο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τραυματίστηκε από τα πυρά που δέχθηκε.

Οι σύνεδροι άρχισαν να επευφημούν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών όταν αυτός εμφανίστηκε στην οθόνη στα παρασκήνια και στη συνέχεια εμφανώς συγκινημένος εισήλθε στην αρένα, καθώς ο Λι Γκρίνγουντ τραγουδούσε το «God Bless the USA». «ΗΠΑ! ΗΠΑ!» και «Θέλουμε τον Τραμπ!», φώναζαν οι παρευρισκόμενοι και σηκώθηκαν όρθιοι για να χειροκροτήσουν και να αποθεώσουν τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Από την πλευρά του ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία ύψωσε τη γροθιά του. Ο Τραμπ δεν απηύθυνε ομιλία στο συνέδριο, ωστόσο βρέθηκε στην αρένα του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων μαζί με τον υποψήφιο αντιπρόεδρο του, τον γερουσιαστή του Οχάιο Τζέι Ντι Βανς.

Και οι δύο ορίστηκαν επίσημα ως το ψηφοδέλτιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2024 νωρίτερα σήμερα.

τρα βινς

Μπάιντεν: «Λάθος που είπα να μπει ο Τραμπ στο στόχαστρο»

Ο Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν παραδέχθηκε χθες Δευτέρα πως έκανε «λάθος» όταν είπε πως είναι καιρός ο Ντόναλντ Τραμπ να μπει στο «στόχαστρο», κατά τη διάρκεια συνομιλίας με δωρητές της παράταξής του στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, μερικά εικοσιτετράωρα πριν από την απόπειρα δολοφονίας του Ρεπουμπλικάνου προκατόχου του, με τον οποίο αναμένεται να βρεθεί ξανά αντιμέτωπος στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

«Είναι καιρός ο Τραμπ να μπει στο στόχαστρο», είπε ο κ. Μπάιντεν σε συνομιλία του με δωρητές των Δημοκρατικών την 8η Ιουλίου. Η φρασεολογία που χρησιμοποίησε επικρίθηκε με έντονο τρόπο μετά την απόπειρα κατά της ζωής του κ. Τραμπ το Σάββατο στην Πενσιλβάνια.

«Ήταν λάθος που χρησιμοποίησα αυτή τη λέξη», αναγνώρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο NBC.

«Εννοούσα να επικεντρωθούμε σ’ αυτόν, στο τι κάνει, στα μέτρα που προτείνει, στα ψέματα που είπε στο ντιμπέιτ», πρόσθεσε.

Δείτε βίντεο:

Ίλιον: Οδηγός έβρισε και πέταξε από το λεωφορείο επιβάτη-γνωστό TikToker, επειδή είχε μαζί του τη γάτα του (Video)

462550969 885520806883954 178319269379076607 n

Ίλιον: Οδηγός έβρισε και πέταξε από το λεωφορείο επιβάτη-γνωστό TikToker, επειδή είχε μαζί του τη γάτα του (Video)

Ο TikToker Δημήτρης Κουτσούκης μιλάει στην εκπομπή για το περιστατικό και περιγράφει την κακοποιητική συμπεριφορά…

Το τερμάτισε ο Αυτιάς: Το ρεπορτάζ για τα μπαρμπούνια Βρυξελλών – Το ψέμα Οικονόμου για τον μισθό στο Βέλγιο (video)

aftias oikonomou

Το τερμάτισε ο Αυτιάς: Το ρεπορτάζ για τα μπαρμπούνια Βρυξελλών – Το ψέμα Οικονόμου για τον μισθό στο Βέλγιο (video)

Από τη μια ο Γιώργος Αυτιάς φώναζε για την ακρίβεια στις Βρυξέλλες και απ' την…

Meteo για πλημμύρες: «Αυξάνονται επικίνδυνα οι θάνατοι στην Ελλάδα» – Τα διαγράμματα ανά έτος και μήνα

meteo 1

Meteo για πλημμύρες: «Αυξάνονται επικίνδυνα οι θάνατοι στην Ελλάδα» – Τα διαγράμματα ανά έτος και μήνα

«Καμπανάκι» για τις πλημμύρες στη χώρα μας - Τα στοιχεία που παρουσιάζει το Meteo